- Tenker ikke på operasjon

Ifølge Rafael Benitez er det pr. i dag ikke aktuelt med kirurgisk inngrep for Fernando Torres. Manageren sikker på at han har tid på seg til å gjøre Liverpool bedre.

Liverpools toppscorer Fernando Torres har de siste uker og måneder slitt med en sår lyske, etter å ha blitt skadet under landslagsopphold med Spania. Ikke minst siden spissen ble matchvinner mot Manchester United, hjulpet av smertestillende sprøyte, har man jobbet hardt med å få 25-åringen i kampform igjen. I det siste har det også svirret rykter om at en operasjon ville være det beste for angriperen og at det spanske landslaget har begynt å legge press på Liverpool at det må gjennomføres i god tid før VM, men dette avvises av Rafael Benitez.

- Vi tenker ikke på en operasjon, sier Rafa om helsetilstanden til Torres. - Jeg ble overrasket over antydninger fra Spania fordi vi har et godt arbeidsforhold med deres medisinske personell.

- Vi vil fortsette å håndtere problemet til Torres og vurdere ham fra kamp til kamp.

- Det er mindre tålmodighet, fortalte Benitez i tillegg til pressen foran julekampene, med klar hentydning til at media nå begynner å lukte blod rundt manageren som leder et lag som pr. i dag ligger som nr.8 i Premier League.

- Da jeg bestemte meg for å skrive under en ny kontrakt, var det fordi jeg var sikker på at jeg ville få noe tid til igjen å gjøre forbedringer.

Liverpool.no og LFCSCSB ønsker våre medlemmer og lesere en Rød Jul og et fremgangsrikt 2010!