- The Kop kan hjelpe oss

Fabio Aurelio håper at støtten på Anfield kan bidra til at Liverpool nå slår tilbake i to viktige hjemmekamper denne uka. Fansen forbannet over tidlig avspark i Portsmouth.

- Vi må slå tilbake
Med tre tap og null scoringer på de tre siste kampene, vil kritikere snart lete opp negative rekorder og avskrive mesterskapsmuligheter dersom de røde ikke får positive resultater fremover. Ikke minst denne uka, hvor man møter gruppeleder Lyon i Champions League og ligaleder Man U. Begge kampene på Anfield, og Fabio Aurelio tror det kan være til god hjelp når man skal løfte seg.

- Det var skuffende å tape mot Sunderland, men vi spiller snart en ny kamp og vi kan ikke vente med å prøve å få rettet på dette, sier brasilianeren til liverpoolfc.tv.

- Vi har to viktige kamper denne uka og vi vet at vi må slå tilbake.

- Vi vil arbeide hardt og vi vet at vi har støtte fra fansen. Det vil være til stor hjelp for oss siden de alltid støtter oss og vi prøver å gjøre vårt beste for dem.

- Atmosfæren er alltid fantastisk på Anfield på en kveld i Champions League og vi ønsker å komme tilbake på vinnersporet igjen så fort som mulig.

- Det var ikke det resultatet vi ønsket, men det var frustrerende å slippe inn et slikt mål, sier Aurelio etter et nytt tap i Sunderland.

- Du kan se på TV at Pepe ville ha reddet dersom ikke den andre ballen hadde vært i veien. Jeg har aldri tidligere sett noe lignende i min karriere.

- Det er alltid skuffende å tape, men du kan se at andre lag også mister poeng. Vi har fortsatt stor selvtillit og det er et langt løp og mange viktige kamper igjen å spille.


Ingen sympati for supporterne
Liverpools kamp mot Portsmouth er som kjent flyttet til kl 12.45 lokal tid lørdag 19.desember. Dette fordi kampen er plukket ut som direktesendt kamp på Sky. Det betyr igjen at supportere i Liverpool må stå opp grytidlig for å rekke den bortekampen som ligger lengst unna Anfield i Premier League.

- Oppsettet av terminlisten er en komplisert sak og vi gjør det alltid klart at den kan bli forandret samtidig som vi gir fans beskjed så lang tid i forveien som overhodet mulig i forhold til datoer og tidspunkt for avspark som er blitt flyttet, sier en ikke alt for forståelsesfull talsmann for Premier League. - Hovedvekten av kampene blir flyttet etter råd fra politiet eller i forbindelse med kamper i Europa. Når det gjelder fjernsynsoverføring tjener alle våre klubber på våre TV-avtaler og er klar over hva dette kan medføre.

- Som vanlig, en har ikke ofret supporterne en tanke, svarer Les Lawson i Merseyside Branch av Liverpools offisielle supporterklubb.

- Liverpool har de beste fans i bransjen og som bidrar til atmosfæren i disse kampene. Disse folkene fortjener omtanke. Du ville tro at Premier League og TV kunne sette seg ned og foreta fornuftige avgjørelser.

- Slik er det imidlertid ikke. Fans som har arbeidet hele uka blir bedt om å stå opp klokka fem eller seks om morgenen for å kunne følge sitt fotballag.