- Tøff start kan være av det gode

Liverpool må som vanlig åpne sesongen med en vanskelig bortekamp, men Steven Gerrard tror det kan vise seg å være en god ting. Han satser på full poengpott på de tre første kampene.

Kapteinen håper å benytte bortekampen mot Tottenham på søndag til å ta føringen i Premier League. Dette er sjette året på rad at Liverpool begynner sesongen med bortekamp, og White Hart Lane er ikke akkurat den enkleste arenaen å spille på.

- Vi forventer nesten å starte med bortekamp hver sesong nå. Jeg tror ikke vi har åpnet med hjemmekamp en eneste gang etter at Rafael Benitez tok over som manager i klubben, uttaler Gerrard til LFC Magazine.

- Jeg velger å se det slik at det å starte på bortebane har sine fordeler. Klarer vi å ta tre poeng i serieåpningen, vet vi at vi deretter har to hjemmekamper. Starten av sesongen er alltid viktig, da det er om å gjøre å få en god start som vi kan bygge videre på, legger han til.

- Alle kamper er tøffe. Det finnes ingen enkle kamper i Premier League. Hadde vi klart å få full pott fra våre tre første kamper, ville vi ha fått en knallstart. Det er hva vi sikter mot, avslutter kapteinen.