- Torres er sliten

Den spanske journalisten Guillem Balague er sikker på at hard trening er årsaken til at Fernando virker tung på banen, og at han ikke er skadet. Alan Kennedy bekymret etter Gerrard-skade.

Opptreningsperiode for Fernando
Fernando Torres virket ikke komfortabel på den tunge gressmatten på Goodison Park i går kveld, og det er mer enn en supporter som har en gnagende uro om at superspissen fortsatt har problemer med sin hamstring. En skade som gjort at han har startet under halvparten av kampene denne sesongen. Eksperten på Sky Sports om spansk fotball og som har god kontakt med Rafael Benitez og spillerne på Melwood, Guillem Balague, forsikrer imidlertid på sin hjemmeside om at det er hard trening som gjør at Nando fortsatt ikke er så lett i steget som man skulle ønske.

- Jeg er sikker på at dersom Fernando virket ukomfortabel i går kveld, så var det et resultat av at han var sliten.

- Torres arbeider for tiden med et rekonvalesensprogram med spesiell fokus på styrketrening. Det er veldig likt hva man har under pre-season og er først og fremst satt opp slik at han skal være i toppform når laget kommer til den mest kritiske delen av sesongen, når det virkelig gjelder. Det bidrar også til at staben har dette i tankene når man velger å bytte ham ut mot slutten av kamper.

- Når en angriper kommer tilbake fra skade er det avgjørende at han finner tilbake til skarpheten i spillet sitt, og at han får igjen også den mentale styrken slik at han kan ta de rette avgjørelsene og ikke blir påvirket av han ikke lykkes foran mål. Heldigvis, når det gjelder Fernando Torres, har han allerede passert en mulig hindring gjennom sine to mål mot Chelsea, og som vil ha vært et stort løft på hans vei tilbake.

- Kort sagt vil jeg ikke bekymre meg over Fernando Torres ut fra noe man så mot Everton. Jeg er sikker på at han ville komme tilbake til sitt beste, og at han vil være bedre enn noen gang når ligatittelen skal avgjøres.


- Tynt med angrepskraft
Liverpool-legenden Alan Kennedy uttrykker bekymring overfor Setanta, etter at Steven Gerrard nå er blitt skadet og Robbie Keane har blitt solgt. "Barney" mener at spillere som Ryan Babel og Dirk Kuyt nå må stå fram og ta ansvar.

- Det er et stort slag for LFC, sier Alan om at Gerrard har fått en hamstringskade. - Steve har vært glimrende denne sesongen, både når det gjelder å skape og score mål. Han er så godt som uerstattelig.

- Hamstringskader er vanskelige, som vi har sett med Fernando Torres. Vi må bare passe på at vi er forsiktige med Steven, og bruker nok tid.

- Jeg uttrykte bekymring over at Robbie Keane fikk gå, siden det gjør at vi har mangel på angrepskraft.

- Det vil hvile mye ansvar på Ryan Babel, eller kanskje Dirk Kuyt, å spille på topp dersom Torres skulle bli skadet. Liverpool vet hva de må gjøre framover og det blir en vanskelig oppgave.