- Torres er sulten på flere scoringer

Etter fem mål på seks ligakamper mener pressen at Fernando Torres er favoritt til å bli toppscorer i Premier League denne sesongen. Rafael Benitez tror spissen er sulten på flere scoringer.

- Da vi skulle hente en ny spiss hadde vi flere navn på blokka, men vi visste vi trengte den type spiller Torres representerer om han skulle klare overgangen til engelsk fotball. En spiller som var ung og lærevillig, og Torres passet beskrivelsen perfekt, uttaler Benitez til Liverpool Daily Post.

- Torres ønsket helt åpenbart å komme til Liverpool. Han ønsket å forbedre seg, og han ønsket å spille for et topplag. Atletico Madrid var hans klubb, og han hadde vært der i årevis. Nå er det vi som har ham, og han er fantastisk, legger manageren til.

- Språket var aldri noe problem for ham, ettersom vi hadde flere spanske spillere i troppen, som Reina og Alonso. Han var god til å finne seg til rette. Han kjente ikke til språket i starten, men det gikk ikke lenge før det gikk greit.

- Når man snakker med ham, innser du hvilke drømmer han har, og hvor hardt han jobber for å realisere disse drømmene. I Spania var Torres veldig god i lufta, men her i England møter han midtstoppere som alle er over 192 centimeter, og da er det ikke lett å vinne dueller i lufta. Han er fortsatt god i lufta, men sluttproduktet avhenger selvsagt også av kvaliteten på innleggene. Dersom innleggene er gode, vil han score mål.

- Det er åpenbart at Torres er hurtig og bevegelig, og dette kan han nytte til sin fordel. Han må forbedre seg på noen ting, men jeg ønsker ikke å si hvilke sider av spillet dette er.

- Han er god med ryggen mot mål, noe som ikke er lett for en spiss. Denne uka snakket vi om hva han har gjort tidligere. I de to siste kampene, mot Debrecen og nå mot West Ham, har han beveget seg veldig bra. Han fant veldig gode posisjoner, som gjorde at han hele tiden var en trussel for forsvaret.

- Kuyt, Gerrard og Torres forstår hverandre veldig bra, og en kvalitetsspiller som Gerrard vil alltid finne Torres i veldig gode posisjoner til å score. Det er en del av vår suksessoppskrift, og dersom Kuyt, Benayoun og andre også scorer mål, vil det være vanskelig å forsvare seg mot oss.

- Alle spisser ønsker å score mål, og Torres er intet unntak. Han er den type spiller som alltid vil score mye, men som hele tiden ønsker enda flere scoringer. Han ønsker å være en viktig spiller for Liverpool, og han har holdningene og styrken du trenger for å bli bedre.

- Det er for tidlig å snakke om noen toppscorertittel denne sesongen. Han må fortsette å spille på dette nivået, og så får vi se hva som skjer.

- Våre spanske spillere deltok i Confederations Cup, og de andre spillerne begynte å trene 19 dager før dem i sommer. Vi må derfor være forsiktige med dem. Vi har presset Torres litt nå, men alt det forebyggende arbeidet han har gjort sammen med fysioterapeuten ser ut til å virke. Vi tar vare på ham.