- Torres er uvurderlig

To år siden Fernando Torres kom fra Atlético Madrid. Kenny Dalglish er imponert over det spissen har prestert for klubben. Arbeloa giftet seg. Paul Ince tilbake i MK Dons.

Det er i dag nøyaktig to år siden Fernando Torres kom fra Atlético Madrid og skrev under på en seksårskontrakt.  Kenny Dalglish, som i går returnerte til Liverpool FC, er svært imponert over det Torres har prestert i den røde trøyen.
- Fernando Torres har vært uvurderlig for Liverpool Football Club i de to årene han har vært her. Han har stått for et massivt bidrag, både i antall nettkjenninger og ren tilstedeværelse på banen, uttaler Dalglish til liverpoolfc.tv.

- Mange fikk et forvarsel da han scoret sitt første mål for klubben mot Chelsea på Anfield, fordi han gjorde det så briljant. Hvis folk ikke allerede tok ham på alvor, gjorde de det sikkert fra det øyeblikket.

- Han har scoret spektakulære mål siden, men det er hans kliniske avslutninger jeg liker. Hans mål mot Blackburn tidligere i år var fantastisk.

- Torres er en reell trussel som motstanderne ikke liker å møte. Fernando kan være fornøyd med det han har oppnådd siden han kom hit fordi han har stått for et sjenerøst bidrag.

Torres har vært en suksess med 50 scoringer på 84 kamper. Han ble den utlendingen som har scoret flest mål (33) i Premier League i debutsesongen.
- Tallene taler for seg selv. Du trenger ikke å tilføye ord til dem. 50 mål på 84 kamper er fenomenalt, og enda mer imponerende ettersom ingen av dem er på straffespark eller frispark.

- Fernando er en spiller som det er mye bedre å ha på laget sitt enn på motstanderens, og vi er heldige som har ham her.

- Vi ser frem til neste sesong, og vi håper at han kan bygge videre på de to fremragende sesongene han allerede har hatt i Liverpool.

El Niño har skapt et utmekret makkerskap med Steven Gerrard, men Dalglish mener at Torres har alle ferdigheter til å spille i enhver formasjon.
- Fernando og Steven Gerrard har dannet et nesten telepatisk makkerskap fordi de begge er fremragende, intelligente spillere.

- Jeg tror også at Torres spiller godt sammen med Yossi Benayoun, men selvsagt har Fernando og Stevie utgjort det mest fremtredende paret.

- Det er mange ressurser i måten Fernando kan spille på. Han er sikkert i stand til å operere på egenhånd i angrep eller med en makker som Stevie eller Yossi, og det er en stor fordel for Rafa.

Torres kom nylig til enighet om en ny, forbedret kontrakt med Liverpool. Dalglish er glad for at 25-åringen ser fremtiden ligge på Anfield.
- Det er en reell vilje på Anfield for at klubben skal bli så suksessfull som mulig.

- Jeg er sikker på at han ikke ville blitt enig om en ny langsiktig avtale om han ikke trodde klubben beveget seg i riktig retning.

- Forrige sesong var litt stopp-start for Fernando. Det var en lang sesong, og han pådro seg tydeligvis noen skader underveis.

- Til tider måtte Rafa utelate ham eller ta ham av tidlig i kamper for å forsøke å beskytte ham. Selv om forrige sesong var vanskelig, vil han ha nytt godt av erfaringen. Han vil være klar for denne sesongen.

- Han er veldig lykkelig her, og det er flott. Det er en skikkelig bonus at vi har ham på laget.

Arbeloa giftet seg
Marca melder at Alvaro Arbeloa har giftet seg med kjæresten Carlota. Seremonien fant sted på en varm sommerdag i kirken Santiago el Mayor i Zaragoza. Gradestokken viste 33 grader. Noen av gjestene i bryllupet var fotballspillerne Roberto Soldado og Jordi Codina (Getafe), Javier Paredes (Zaragoza), Roberto Trashorras (Celta), Juanfran (Osasuna) og Juan Francisco Torres "Juanfran" (Osasuna).

Ince tilbake i MK Dons
Paul Ince er ansatt som manager i MK Dons. Den tidligere Liverpool-spilleren er tilbake i klubben han forlot til fordel for managerjobben i Blackburn i fjor sommer.  41-åringen har skrevet under på en toårskontrakt.I 2007/08-sesongen ledet han MK Dons til League Two-mesterskapet og seier i Johnstone's Paint Trophy. I Blackburn fikk han sparken etter kun seks måneder i sjefsstolen.