- Torres har mer å gå på

Rafael Benitez nektet å ta av på vegne av Fernando Torres, som etter hattrick mot Hull har scoret åtte mål på sju ligakamper. Petr Cech ute mot Liverpool.

Fernando Torres lekte til tider med Hull i 68 minutter, før Rafael Benitez byttet ham ut og hindret toppscoreren å øke dagens kvote på tre mål. Rafa var i det hele tatt ikke interessert i å skryte Fernando opp i skyene, men heller snakke om neste kamp mot Chelsea hvor hjemmelaget vil mangle Petr Cech som ble utvist i 1-3 tapet mot Wigan.

- Han kan gjøre det enda bedre, var den klare meldingen fra manageren om tremålscorer Torres. ? I de siste tre kampene har han vært virkelig god. Han blir stadig bedre og hans innstilling, arbeidsinnsats og bevegelser viser hvor dyktig han er.

- Jeg mener han fortsatt kan bli bedre. Jeg sier alltid det samme: han er ivrig etter å lære og det er det viktigste. Det betyr at han vil få fremgang, hvor mye avhenger av ham.

- £20M var en enormt beløp for oss, slik at vi visste han var god. Det viktige var at vi hentet ham hit ikke bare fordi han hadde kvalitet men fordi han hadde potensial. Han var ung og hadde fremtiden foran seg. Vi er derfor veldig fornøyd, men han kan bli enda bedre, gjentar Rafa.

- Det kan være at vi er mer nøyaktige i år, men vi har ikke forandret på noe. Hvis en ser på statistikken har vi mer skudd mellom stengene i år og vi scorer flere mål.

- Vi spilte med mye selvtillit og skapte mange sjanser. Mot slutten kunne vi bytte ut spillere, hvile spillere og tenke på neste kamp.

- Seks mål er fantastisk, men det kunne ha vært enda mer. Det er noe annet som er positivt ? mentaliteten til å ville gå framover, vinne kampen og fortsatt prøve å score flere.

- Vi snakket om dette før, at topplagene vil tape kamper, kommenterte Benitez etter at neste motstander Chelsea fikk sitt første tap.

- Du vil se flere lag som taper og det vil bli større konkurranse i toppen av tabellen. Det kan bli en artig sesong.

- Chelsea er likevel et sterkt lag med kvalitet, slik at det blir en veldig vanskelig kamp.