- Torres kan utgjøre forskjellen

Aurelio tror at Torres i scoringshumør kan være det som skiller lagene på Goodison Park i kveld. Aurelio og Reina forventer tøff kamp. Keeperen drømmer om ”magisk” uke.

Fabio Aurelio sier til setanta.com at han føler at omkampen i 4.runde av FA-cupen er som en finale å regne. Brasilianeren liker å spiller lokaloppgjør, og han kan nærmest ikke vente med å møte de blå for tredje gang på kort tid. 29-åringen er klar over betydningen av kampen, og han tror Fernando Torres kan utgjøre den store forskjellen mellom lagene. Aurelio håper å stå for en like flott målgivende pasning til spanjolen som mot Chelsea på søndag.

-Vi har ikke glemt hva som skjedde i Liverpool, og nå er vårt mål å slå Everton for å nå neste runde av FA-cupen.

- Laget har troen og er fast bestemt på å vinne derbyet, noe som er meget positivt, foran en så vanskelig kamp.

- Fernandos to mål (scoret mot Chelsea) er gode nyheter for oss. Hvis han holder seg på samme nivå, er seieren nærmest sikret.

- I dag er Torres den mest sentrale spissen i Premier League. Han kan score med hodet og med begge føttene.

- Det vi forsøker å gjøre på trening er spille når jeg legger ballen inn for ham til å heade. Han går mot sin oppasser, og vanligvis er mål garantert.

- Det er alltid vanskelig å møte Everton. Det er som en ekte finale, men vi er fylt med moral, og vi er godt forberedt til å slå alle.

- Vi er dør etter å vise hva vi er laget av, etter de to uavgjorte på Anfield. Jeg har opplevd lokaloppgjør i en fantastisk atmosfære i det siste, og jeg kan ikke vente på dette.

- Hver spiller gir 200 prosent av seg selv under slike kamper, og vårt mål er å gjøre fansen vår lykkelig.

Pepe Reina håper på en perfekt uke etter ligaseieren mot Chelsea. Det vil si seier mot Everton i kveld og tap for Manchester United mot West Ham til helgen.
- Jeg drømmer om en magisk uke etter seieren mot Chelsea, uttaler Reina til skysports.com.

- Jeg drømmer om å eliminere Everton og at United svikter mot West Ham.  Hver kamp er en psykologisk kamp fordi vi har kommet til en avgjørende fase av sesongen.

Reina erkjenner at Liverpools korte tur til Goodison Park blir en tøff oppgave, men den tidligere Villarreal-spilleren ønsker gå til topps i FA-cupen som han gjorde i 2006.
- Everton er aldri enkle på deres stadion, sier Reina.

- For oss er derbyet en stor kamp fordi vi ønsker å vinne FA-cupen.  Jeg husker finalen i Cardiff, og det var en fantastisk suksess. Turneringen er herlig, og jeg vil gjenta opplevelsen.