- Torres må svare med scoringer

Benítez er ikke fornøyd med at Torres diskuterer situasjoner med dommere og motstandere. Han fokusere på å score mål, oppforderer Benítez. FA skal se på opptak fra uttalelser om dommer Dowd.

Fernando Torres har fått beskjed om å fokusere på å score mål igjen istedenfor å diskutere situasjoner ute på banen. Rafael Benítez er bekymret for at spissen lar seg distrahere av aggressiv taktikk fra motstanderens forsvarere. El Niño har diskutert og gestikulert overfor dommere på grunn av behandlingen han har fått.
- Han ser ut til å bli mer distrahert, og han diskuterer mye mer. Jeg har fortalt ham at han må slutte med det, forklarer Rafael Benítez til pressen.

- Han vet at han må forbedre denne delen av spillet sitt. Han må være helt fokusert på fotballen. Han vet at veien fremover er å svare på behandlingen ved å score.

- Noen ganger er det ikke lett å håndtere alt motstanderne gjør, men han vet at han må takle det på en annen måte.

- I hans første sesong var han virkelig fokusert, og jeg tror han vil bli det igjen nå. Jeg tror ikke han er frustrert. Han vet at han må bli litt bedre på dette. Han er en stjerne, og forsvarerne er virkelig bekymret for ham, men det er en del av spillet nå.

FA skal se på videoopptak
Tony Barrett i The Times skriver at det engelske fotballforbundet nå skal studere vidoopptak fra Rafael Benítez' kommentarer om Phil Dowd etter kampslutt mot Tottenham. Benítez kritiserte dommeren for ikke å gi Andriy Voronin straffespark. Manageren gikk så langt at han tok frem et par briller av lommen for oppsummere Dowds opptreden. FA skal nå se om dette er brudd på de nye bestemmelsene. Andy Hunter i The Guardian tror også kommentarene om at fjerdedommer Stuart Attwell var for ung vil bli studert. Liverpol Daily Post tror ikke at Benítez risikerer en streng straff, men føler kanskje at det er nødvendig å statuere et eksempel så kort tid etter at FA lanserte nye retningslinjer.