- Trenger spillere, ikke ny manager

Torres mener å skifte ut Benítez ikke vil være løsningen på Liverpools sportslige problemer. Spissen synes laget trenger nye spillere, men tror ikke klubben har råd til å kjøpe de beste spillerne.

Liverpool ligger på 8.plass i Premier League og er ute av Champions League, mens klubbeierne Tom Hicks og George Gillett er under press for å betale ned gjelden på £240M. De røde risikerer å miste £20M i inntekter dersom spill i Champions League glipper neste sesong.

Fernando Torres mener et managerskifte ikke vil være løsningen på de sportslige problemene, men uttrykker ønske om spillerforsterkninger.
- Selvfølgelig trenger vi spillere. Hvis vi kan hente inn kvalitetsspillere, bør det være svært positivt for oss. Jeg tror imidlertid situasjonen er meget vanskelig fordi jeg tror vi ikke har penger til å hente de beste spillerne, uttalte Fernando Torres i Zürich etter å ha fått plass på FIFAs World XI.

- Det er en vanskelig situasjon, men hvert topplag i verden går noen ganger igjennom en dårlig periode som Liverpool gjør nå. Som alle topplag i verden, vil Liverpool kommer over denne situasjonen.

- Jeg har tro på meg selv og laget mitt. Jeg vet at vi er gode nok. Vi spilte meget bra forrige sesong med det samme laget. Vi må bare finne tilbake til mentaliteten og troen på oss selv. Da vil alt bli annerledes.

Rafael Benítez' kommer stadig under et sterkere press etter høstens svake resultater, men det antas at manageren sitter trygt i hvert fall frem til sesongslutt. George Gillett og Tom Hicks vil slite med å få råd til å løse manageren fra kontrakten og utnevne en ny manager.
- Jeg tror ikke løsningen er å sparke manageren. Manageren spiller ikke, så vi må være positive med ham, forsøke å jobbe sammen med ham. Vi er hovedårsaken. Spillerne er de som må finne en løsning på situasjonen. Manageren spiller ikke, så vi må spille bedre.

Steven Gerrard, som også ble funnet verdig en plass på FIFA World XI, men at laget må stå sammen og kjempe videre.
- Jeg tror ikke det er riktig å plukke ut enkelte spillere. Vi er et lag, en gruppe, og vi har ansvaret for hvor vi ligger i ligaen i øyeblikket. Alle må stå sammen og forsøke å ta oss igjennom og snu dette.