- Tror Rafa signerer i løpet av uka

Flere kilder skal hevde at Rafael Benitez nå er på nippet til å skrive under en ny og forlenget kontrakt som Liverpools manager. Agent hevder at Liverpool følger brasiliansk stortalent.

Ny kontrakt snart på bordet
Den spanske journalisten Guillem Balague underbygger rykter i engelske aviser om at Rafael Benitez nå muntlig skal være enig med eierne Tom Hicks og George Gillett om en ny kontrakt.

Manageren skal nå bare vente på at detaljer skal bli gjort skriftlige for Rafa til å skrive under.

"Rafa Benitez vil signere den nye kontrakten i løpet av 2-3 dager", sier den ene kilden til Balague, mens en annen kilde hevder: "Rafa Benitez og amerikanerne har endelig blitt enige og vi er håpefulle om at en ny kontrakt signeres innen helgen."

Angrepstalent følges
Ifølge Roberto Benevides, agenten til årets unge spiller i Brasil, Keirrison, er Liverpool, Real Madrid og Bayern München blant klubbene som følger den 20-årige spissen. Han sier imidlertid at Keirrison uansett vil spille ut 2009 i Palmeiras.

- Vi har blitt enig med Palmeiras at Keirrison vil bli i Brasil til slutten av 2009 siden vi ønsker at Palmeiras skal kjempe om det brasilianske mesterskapet og Copa Libertadores, skal Benevides ha fortalt italiensk presse.

- Vi tror at markedsprisen på spilleren også kan fordobles i løpet av dette året.

- Store europeiske klubber har spurt om han: Jeg snakker om Liverpool, Real Madrid og Bayern München.