- Uforståelig at Liverpool solgte Keane

Real Madrid-manager Juande Ramos har startet ordkrigen foran onsdagens duell på Santiago Bernabeu. Ramos hevder nemlig at Benitez begikk en tabbe da han kvittet seg med Robbie Keane.

Real Madrid-manager Juande Ramos har startet den psykologiske krigføringen før onsdagens Champions League-oppgjør på Santiago Bernabeu. Nå uttaler han til pressen at Liverpool burde ha beholdt Robbie Keane. Ramos var som kjent manager i Tottenham da Keane ble solgt til Liverpool sist sommer.

- Ingen kan fortelle meg at Robbie Keane ikke vil gjøre mål for en toppklubb. Han er en klassespiller, og jeg synes ikke han gjorde det dårlig i Liverpool. Han scoret mål og viste at han var en lagspiller, sier Ramos til Daily Telegraph.

- Han er definitivt en matchvinner for hvilken som helst klubb, og dersom han fortsatt hadde vært i Liverpool ville jeg ha bedt mine forsvarere holde et godt øye med ham, legger spanjolen til.

- I en toppklubb spiller man rundt 60 kamper i sesongen, og da ønsker du ikke å gi slipp på noen av dine spillere i januar uten at de virkelig ønsker seg bort. Liverpool tapte masse penger på Robbie Keane i løpet av kort tid. Personlig ville jeg i alle fall ikke ønsket å tape så mye penger på en enkelt spiller.

- Jeg mener Liverpool burde ha beholdt Robbie til sommeren, for å gi ham mer tid. Hadde det ikke fungert, ville jeg ha ventet på det riktige budet til sommeren, da man har mer tid i transfermarkedet i sommermånedene.

- Liverpool er en stor klubb i europeisk sammenheng, men vi er større. Vi er større enn alle andre i denne turneringen, utbasunerer Real Madrid-manageren.

- Alle kjenner til Liverpools suksess, men samtidig vet alle at Real Madrid er den mest berømte og suksessfulle klubben i Europa. For Real Madrids supportere har det gått alt for lang tid siden siste europacup ble vunnet. Barcelona var langt foran oss i La Liga da jeg ankom Real, så Champions League er vår beste sjanse til et trofé denne sesongen, avslutter han.