- United er favoritter

Xabi Alonso mener at Manchester United har favorittstempelet, og presset, i kampen om ligagullet. Spanjolen understreker at Fernando Torres er en nøkkelspiller for laget.

Liverpools midtbaneelegant skyver presset over på lederen Man Utd når det snakkes om ligainnspurten selv i en uke hvor Xabi Alonso og fire av hans klubbkamerater forbereder seg til VM-kamper for Spania.

- Det vil bli vanskelig da vi ikke har råd til å miste mange poeng og vi vet at United har et veldig godt lag, forklarer Xabi til Sky Sports News.

- Det er naturlig at de er favoritter, men vi skal gjøre det vi kan i de siste ukene av sesongen. For meg er det United som har presset, det er de som er regjerende mestere.

- De har fordelen av å ligge i front, men vi må gjøre vår jobb og prøve å gjøre det vanskelig for dem.

- For øyeblikket spiller og forsvarer vi oss bra som et lag. På topp fungerer samarbeidet mellom Stevie og Fernando bra. Det er klart at Torres er veldig viktig for oss. Når han er frisk er han en trussel for alle forsvarere og det er et løft for oss.

- Vi tenker ikke på at vi kan vinne ligagull, absolutt ikke. Skulle det skje vil vi bli mer enn glade, men for øyeblikket er det ikke i våre tanker.