- United føler presset

Albert Riera tror at Manchester United nå merker godt at Liverpool kryper nærmere på ligatabellen. George Gillett vurderer å selge den legendariske ishockeyklubben Montreal Canadiens.

- Vil score flere mål
Albert Riera er en ny røst for den selvtillit som synes å strømme igjennom Liverpool FC for øyeblikket. Den spanske vingen spilte sin kanskje beste kamp i helrødt mot Aston Villa, hvor han smelte inn 2-0 på halv volley og forårsaket straffesparket som ga 3-0. Spilleren som blir 27 år neste måned mener at Manchester United nå føler presset fra et Liverpool i toppform.

- Jeg mener vi viste i kampen mot United forrige uke at vi fortsatt er med og kjemper, og at vi er klar til å gjøre det til siste slutt, sier Riera til Liverpool Echo.

- Nå, etter at vi vant mot Villa og United tapte, tror jeg de kan føle at vi er nærme. Det er mange kamper igjen i Premier League og Champions League og det er mye press, noe jeg tror de føler.

- Det var en stor kamp fra hele laget mot Aston Villa og det viktigste var at vi vant når vi måtte vinne. Vi kontrollerte kampen og greide å score fem mål, noe som var glimrende.

Albert sier at man har jobbet med slike lange fremspill fra Reina, som ble målgivende da han scoret sitt mål, og at keeperen ofte på trening sikter på folk som Fernando Torres.

- Jeg scorer ikke mange mål og jeg håper å score flere i fremtiden, men jeg var glad for denne scoringen da det hjalp oss til å få tre poeng.

Eier vurderer salg
Presidenten i Montreal Canadiens, Pierre Boivin, sier at George Gillett vurderer å selge seg ut av klubben og at Liverpools medeier i praksis nå ser på alle muligheter i forhold til sine verdier. Firmaet BMO Capital Markets er nå leid inn for å vurdere muligheter som omstrukturering, nye investorer og salg.

- Prosessen har startet, men så langt er vi bare ved begynnelsen, blir Boivin sitert.

- Vi legger ikke skjul på det, vi er inne i en meget vanskelig økonomisk periode.

- Bankene er tilbakeholdne med å finansiere selv veldig gode prosjekter. Det kan en også se i eiendom. Våre (BMO) rådgivere vil sørge for å maksimere selskapets verdier og forandre familiens finansielle strategi om nødvendig.