- Utfordring å vinne to på rad

Benítez påpeker at to seirer er målet for julen. Håper å overføre treningsarbeidet til kamp. Forventer vanskelig kamp Wolves. Skadenytt Wolves. Andre Marriner dømmer.

Liverpool har ikke vunnet to ligakamper på rad siden møtene med West Ham og Hull i september. Rafael Benítez vet det må snu dersom de røde skal inn blant de fire beste i Premier League. I dag venter Wolverhampton på Anfield før sekspoengskamp mot Aston Villa står for tur på tirsdag.
- Det spiller ingen rolle hvor mange mål vi scorer, vi trenger bare to seirer. Det er målet vårt. Vi trenger seks poeng, sier Rafael Benítez til Liverpool Echo.

- De vil hjelpe om vi kan spille bra og score mange mål, men hovedsaken er å være solide, stabile og vinne to kamper på rad.

- Dette er en stor utfordring for oss. Det er tre lag som kjemper for å komme inn blant de fire beste, men vi må benytte vår erfaring i andre halvdel av sesongen.

Liverpool ligger åtte poeng bak Aston Villa, men Rafael Benítez synes likevel laget har vist tendenser til bedring de seneste ukene.
- Vi har hatt noen samtaler med spillerne. De vet at de gjør det bra hver dag på hver treningsøkt. Vi har bare behov for å overføre det til kampene. Det har vært gode tegn de seneste få ukene. For eksempel 1.omgang mot Arsenal var veldig god. Vi er ikke et elendig lag.

- Det vi må gjøre er å score mål og drepe kampen. Hvis vi kan klare det, vil det bli lettere i den neste kampen vi spiller og for spillernes selvtillit.

- Spillerne vet at de må fortsette å jobbe hardt. Det er eneste måten å snu dette. Jeg vet at supporterne er skuffet. Det er en dårlig tid for oss alle.

- Den eneste måten å komme gjennom dette er å fortsette med å støtte laget fordi spilerne er de som trenger selvtillit.

Kveldens motstander, Wolverhampton, har vunnet tre av de seneste fire kampene, mot Burnley, Tottenham og Burnley.
- De jobber hardt og er bra organisert. Det vil bli en vanskelig kamp. Å vinne borte mot Tottenham betyr at de kan gjøre det bra på bortebane, så vi må passe på, sier Benítez om Wolverhampton til Liverpoolfc.tv.

- Jeg synes Mick McCarthy gjør en meget god jobb. De har en meget god lagånd. Jeg tror de kommer til å kjempe til siste slutt.

- Vi har sett på deres kamp mot Burnley. De gjorde det bra, så vi må gjøre jobben vår skikkelig.

Etter seieren mot Tottenham byttet Mick McCarthy ut hele ti av elleve spillere i startoppstillingen før møtet med Manchester United. Det endte med 0-3-tap på Old Trafford. Til seieren mot Burnley var "førstelaget" igjen på plass.
- Vi ønsker å vinne, så det spiller ingen rolle hvem de benytter. Jeg er sikker på at vi skal spille mot elleve spillere! sier Benítez til Liverpoolfc.tv.

Fernando Torres er kun én scoring unna 50 ligamål for Liverpool.
- Jeg tror det er veldig viktig for Torres å få den på Anfield. Forhåpentligvis blir det et vinnermål for oss, forteller Benítez

Skadenytt Wolves
BBC Sport melder at Dave Edwards (ankel), Andy Keogh (ankeloperert), Michael Kightly (ankeloperert) og Matt Murray (kneoperert) er ute med en kneskade.

Marriner dømmer
Andre Marriner er utnevnt til å dømme Liverpool-Wolverhampton. Han får med seg assistentdommerne Mo Matadar og Scott Ledger. Fjerdedommer er Phil Dowd.