- Uvant situasjon for oss

Fabio Aurelio mener det er vanskelig å finne selvtilliten tilbake. Uvant for Liverpool å ha slike svake resultater. Spillerne må ta ansvar. Laget vil respondere annerledes med et par seirer på rad.

Liverpool står med åtte seirer, tre uavgjorte og syv tap i Premier League, og ligger hele åtte poeng bak Aston Villa som innehar 4.plassen. Samtidig er klubben ute av Champions League. Fabio Aurelio innrømmer at det er en uvant situasjonen for Liverpool.
- Vi er ikke vant til en slik situasjon, og kanskje derfor har det vært vanskeligere å få selvtilliten tilbake, uttaler Aurelio til Liverpool Echo.

- Vi har manglet selvtillit og vi er ivrig etter å få den tilbake på nivået den var tidligere i sesongen.

- Situasjonen er dårlig for tiden. Vi er ikke så positive som vi burde være, men vi kan ikke tenke på det lenger. Vi må legge de seneste månedene bak oss og snu situasjonen.

- Andre halvdel av sesongen gjenstår. Vi har mange viktige kamper foran oss, og det starter med Wolverhampton. Alt som betyr noe er å ta tre poeng. Det spiller ingen rolle om vi spiller bra eller dårlig. Vi må vinne.

- Jeg vet det virker som vi har sagt det lenge, men vi er sikre på at dersom vi kan bygge på to eller tre gode resultater, vil dere se laget respondere på en veldig forskjellig måte. Derfor må vi vinne de neste kampene, mot Wolves og Aston Villa.

Aurelio var svært fornøyd med tre poeng mot Wigan. Derfor var 0-2 mot Portsmouth ditto skuffende.
- Etter det positive resultatet mot Wigan var en slik opptreden svært vanskelig å akseptere.

- Vi hadde en forpliktelse om ta tre nye poeng i Portsmouth, få til en god rekke med kamper og finne tilbake til formen.

- Kanskje det var et problem at Javier (Mascherano) ble utvist. Det kompliserte vårt forsøk på å komme tilbake i kampen. Mange avgjørelser gikk Portsmouths vei. Vi ville ha likt at dommeren hadde dømt jevnere.

- Men til syvende og sist er vi spillere. Vi har et ansvar på banen. Det er ingen poeng i å diskutere. Vi må komme oss videre. Det har vært vanskelig å ha en uke spillefri fordi vi er i en vanskelig situasjon og ønsker å snu dette så fort som mulig.

Aurelio vet heller ikke om Rafael Benítez kommer til å hente inn en angriper i januar.
- Det er vanskelig å vite hvordan den finansielle situasjonen er i klubben. Kanskje om vi kunne ha et par signeringer helt fremme i tilfelle noe skulle skje med Fernando eller vi ikke hadde David (N'Gog), ville det kanskje hjelpe.

- David blir bedre hele tiden og gjør det bra. Hvis vi kunne ha mer bredde for å forbedre troppen, ville det ha vært bra for oss.

- Men det er ikke noe vi i troppen kan bestemme.