- Vanskelig å holde tritt med Man Utd

Jose Reina mener at Uniteds overlegne økonomiske muskler gjør det vanskelig for Liverpool å konkurrere med rivalen. Veldighetskamp på Anfield neste år.

Jose Reina uttaler til Sky Sports News i dag at det er nesten umulig for Liverpool å holde tritt med Manchester United på grunn av Old Trafford-klubbens finansielle overlegenhet. Liverpool møter som kjent United til toppoppgjør i Premier League på tidlig ettermiddagstid i morgen, og vil da ha en mulighet til å korte ned vertenes forsprang til fire poeng.

- Dersom de slår oss, eller kampen ender uavgjort, blir det veldig vanskelig for oss å vinne ligatittelen, slår Reina fast.

- Manchester United har brukt veldig mye penger de siste 3-4 årene. Det utgjør en stor forskjell når du bruker mer enn £100M. De har dyrt innkjøpte spillere som Carlos Tevez, Wayne Rooney, Cristiano Ronaldo, Dimitar Berbatov med flere. Da blir det nesten umulig å konkurrere på like fot med dem. Det er vanskelig å forsvare seg når man møter spillere av en slik kvalitet.

- De har en virkelig sterk tropp, og kan bruke mange forskjellige spillere. Det blir tøft. Vi må prestere på samme måte som mot Real Madrid, og det kan vi klare. Vi må ha tro på at vi skal kunne slå dem nok en gang, avslutter sisteskansen.

Tidligere verdensstjerner til Anfield neste år
Liverpool Echo melder at avdankede verdensstjerner som Zinedine Zidane, Lothar Mathaus og Marcel Desailly kan komme til å spille i en veldighetskamp på Anfield i 2010. Kampen vil i så fall være den siste i rekken av tre slike kamper. De to første spilles henholdsvis på Goodison Park lørdag 23.mai i år og på Prenton Park senere innværende år. Det er tidligere Liverpool-spiller Jason McAteer som står bak prosjektet som skal samle inn penger for å hjelpe vanskeligstilte barn i Liverpool-området. De tre kampene har fått navnet CAUSE - Children's Aid Using Soccer Events.

- Fire legender fra de tre Merseyside-klubbene vil utgjøre et Merseyside-lag som skal spille mot et lag av tidligere europeiske stjerner. Det er konseptet for alle tre kampene. Dette blir like mye underholdning som det blir en fotballkamp, forklarer McAteer.

- Vi er glade for å ha vært involvert i dette fra dag en, uttaler Liverpools daglige leder Rick Parry.