- Vanskelig kamp mot Blackburn

Glem Chelsea-kampen, oppfordrer Alonso. Spilleren vil ikke at tapet skal ødelegge for Liverpools tittelkamp i Premier League. Tøft å møte laget til Sam Allardyce. Hyllest til Ron Yeats.

Xabi Alonso oppfordrer spillerne til å glemme 1-3-tapet mot Chelsea fortest mulig. I morgen venter Blackburn klokken 13.45 på Anfield. Midtbanespilleren spår en vanskelig kamp mot mannskapet til Sam Allardyce.
- Det blir veldig viktig for oss, sier 27-åringen til liverpoolfc.tv.

- Jeg håper det ikke blir vanskelig å glemme Chelsea-kampen. Vi er profesjonelle og dette er en annen turnering. Vi har fremdeles sjansen til å kjempe om Premier League.

- På hjemmebane har vi avgitt for mange poeng denne sesongen. Denne gang må det bli annerledes. Vi må begynne veldig bra, spille veldig bra og vinne kampen.

Manchester United møter Sunderland på Stadium of Light timer senere.
- Det er viktig at vi gjør jobben vår, og det er å vinne kampen. Selvsagt vil jeg bli glad om vi fortsatt ligger øverst etter Uniteds kamp, men vi må vente.

Liverpool fansen sang "We're gonna win the league" da Yossi Benayoun scoret vinnermålet to minutter på overtid mot Fulham.
- Vi moret oss godt etter at Yossi Benayoun scoret, fordi det var betryggende at vi fortsatt var med i tittelkampen etter landskampene. Jeg kunne også se at fansen nøt det, fortsetter Alonso.

Manchester United snudde 1-2 til 3-2-seier mot Aston Villa forrige helg.
- Alle hadde et håp i løpet av United-kampen, og vi forventet at Villa skulle få med seg noe på måten kampen utviklet seg. Men United fortsatte å kjempe og hadde tro på seg selv. De fikk sin belønning med Machedas mål.

- Det er ingen tvil om at United fremdeles er favoritter. De har en fordel. Vi respekter at jobben vår er å forsøke å gå for det og kjempe.

Alonso scoret Liverpools første mål etter 70 minutter i 3-1-seieren mot Blackburn i desember. Han tror på en ny tøff oppgave nå som Lancashire-klubben har fått Sam Allardyce som manager.
- Det var en veldig vanskelig kamp. Det var ikke mange sjanser. Vi ble litt frustrerte. Straks jeg scoret det første, var det et løft. Vi endte opp med å vinne komfortabelt.

- Vi vet hvordan han (Allardyce) liker å ta fatt på kampene og forberede sitt lag. Vi må være klare fordi de har sterke kort.

- De jobber veldig hardt som et lag. De fikk et flott resultat i en vanskelig situasjon mot Tottenham forrige helg. De kjemper mot nedrykk, noe som vil gjøre det enda vanskeligere.

Hyllest til Ron Yeats
Flere Liverpool-legender vil være med å hylle Ron Yeats på Adelphi Hotell i Liverpool 22.mai.  Du har også mulighet til å være tilstede. Billettene koster £50, og overskuddet går til Variety Club children's charity. For ytterligere detaljer ring Jim Donaldson på 01704 550705 eller Mr Symington på 0151 653 7800. Husk prefiks fra Skandinavia.