- Vår 12. mann vil sjokkere Real

Ian Rush tror Liverpool sikrer avansement til kvartfinalen på bekostning av Real Madrid. Spanjolene kommer ikke til å takle atmosfæren på Anfield. Frank De Bleeckere dømmer.

Ian Rush tror at Juande Ramos' menn kommer til å slite med Liverpools berømte 12. mann i tirsdagens returoppgjør i Champions League. Stemingen pleier å være helt spesiell på e-cupkvelder på Anfield.
- Madrid har ikke spilt på Anfield. De vil ikke være klare for stemningen, sier Ian Rush til liverpoolfc.tv.

- De sier at de kjenner til den, men se på Juventus i 2005. De sa at de forventet den, men ble kjørt over i første omgang. Chelsea lå under 0-1 før de viste ordet av det samme år.

- Når spillerne går ut på Anfield i Champions League, så er det en helt annerledes atmosfære enn man vil finne noe annet sted. Det kan utgjøre forskjellen for oss. Jeg er sikker på at vi kan gå videre.

- Dette er hva Europa handler. For meg er dette starten på Champions Legaue. Hvis man taper, så er man ute. Vi er i gang med de seriøse oppgavene.

- Man spiller mot gode lag hele veien nå. Hvis man kan komme til kvartfinalen og få en god trekning, da kan alt skje.

Belgisk dommer
UEFA har i formiddag offentliggjort dommerne til tirsdagens 1/8-finaler i Champions League. Belgieren Frank De Bleeckere har blitt utnevnt til å lede Liverpool-Real Madrid. Han dømte også Liverpool i samme runde forrige sesong, i 2-0-seieren hjemme mot Inter.

Luis Garcia scorer vinnermålet mot Chelsea i 2005 allerede i 4. minutt.