- Vår sterke tropp ble utslagsgivende

Dirk Kuyt mener en sterk tropp bidro til seieren over West Ham, og viser til måten Lucas erstattet Alonso på. Gerrard og Benayoun sterke i troen. Vennskapsbesøk hos Borussia.

Etter å ha feid både West Ham og Newcastle av banen med 3-0 seire i de to siste kampene, konkluderer Dirk Kuyt med at Liverpool nå har en utrolig sterk spillertropp. Nederlenderen mener dette er årsaken at de røde i år henger med i kampen om ligatittelen til siste slutt.

- Samholdet og styrken vi har i denne troppen er virkelig viktig. Vi vet vi har en tropp med mange kvaliteter, sier Kuyt til Liverpoolfc.tv.

- Xabi Alonso har vært en av våre nøkkelspillere denne sesongen, men han kunne ikke spille mot West Ham. Lucas kom inn, og spilte en god kamp, slår nederlenderen fast.

- Jeg synes vi leverte en flott kamp på Boleyn Ground. Det er alltid enklere når du får et tidlig mål. Steven Gerrard spilte en ny god kamp, og vi er veldig godt fornøyd med resultatet.

- Vi kjenner alle til målsettingen om å vinne våre resterende kamper, og så se hva som skjer.

Kuyt utmerket seg med innlegget i forkant av Ryan Babels scoring i går, og var også nær ved å tegne seg på scoringslista selv.

- Jeg var litt uheldig. Jeg mottok en flott pasning fra Stevie, og prøvde å vippe ballen over keeper. Men det var viktigere at laget vant 3-0 enn at jeg kom på scoringslista. Mine scoringer kan komme i en annen kamp.

- Det var fint at Ryan kom inn fra benken og fikk en scoring. Han har måttet smøre seg med tålmodighet, så jeg er veldig glad på hans vegner.

- Dersom Gerrard tror vi kan vinne ligaen, så kan vi det
Yossi Benayoun ble intervjuet av Setanta Sports etter gårsdagens seier på Boleyn Ground.

- Dette var en viktig seier. Vi legger nå press på Manchester United foran deres kamp mot City. Forhåpentligvis avgir de poeng, slik at vi nærmer oss dem, uttalte israeleren.

- Jeg synes det var en god kamp. Vi fikk den tidlige scoringen, som ga alle selvtillit. Fra da av var det enkelt for oss. Vi tok vare på sjansene, og spilte bra som lag.

- Vi vet det vil bli vanskelig å vinne ligaen. Manchester United har fortsatt kamper til gode på oss, og er et veldig sterkt lag. Vi vil gjøre alt vi kan for å vinne våre resterende kamper, slik vi har gjort den siste tiden, og forhåpentligvis vil United gå på et par smeller. Gjør de ikke det, vil de fortjene tittelen. Men forhåpentligvis får vi sjansen  til å gå til topps. Vi vet vi har gjort så godt vi kan, og det er det viktigste.

- Lokaloppgjørene i Manchester er alltid vanskelige for United. City har mange kvalitetsspillere i angrep, så de vil forhåpentligvis vinne kampen. Men alle vet at Man United er favoritter. Det er ikke mange lag som kan stoppe dem.

- Blir vi nummer to, så vil vi lære av denne sesongen, og bruke det til vår fordel neste sesong.

Steven Gerrard skal etter gårsdagens kamp ha uttalt at Liverpool vil vinne ligaen.

- Dersom Stevie sier det, så vil det skje. Vi står alle sammen, og vi tenker alle på samme måte. Forhåpentligvis skjer det snart.

Besøk hos Borussia
For tredje år på rad har en gruppe Liverpool-supportere reist til Tyskland, for det årlige vennskapsbesøket hos Borussia Mönchengladbach. De vil overlevere et "vennskapsflagg" i forkant av Borrussias kamp mot Schalke i ettermiddag.

- Vennskapet mellom supporterne til Liverpool FC og Borussia Mönchengladbach har stått sterkt i over 30 år. Dette er et unikt vennskap i dagens fotball, og noe både klubbenes supportere og klubbene bør være stolte over, sier Liverpool-supporter Graham Agg til Liverpoolfc.tv.

- Vi har aldri glemt at en gruppe Borussia-fans kom til Liverpool med en sjekk på 21 000 tyske mark til Hillsborough-familiene i 1991. En fantastisk gest.