- Vi er i bedre form

Luiz Felipe Scolari forventer en vanskelig kamp på Anfield, men hans lag har selvtillit etter at Chelsea har vist styrket form i de siste kampene.

- Kanskje vil det ha en avgjørende betydning hvis vi vinner, sa Scolari da han på dagens pressekonferanse ble spurt om hvor viktig han anså kampen mot Liverpool å være. - Det vil sørge for at vi er foran Liverpool, og i nærheten av Manchester. Hvor mye det vil ødelegge for oss hvis vi taper? 100 prosent, siden vi taper tre poeng.

- Dette er en fantastisk kamp og hvis vi kan skape tre eller fire sjanser, og score mål, da har vi en god sjanse.

- Før kampen mot Middlesbrough var vi under press, etter at Aston Villa hadde vunnet. Nå er vi på andreplass og vår selvtillit er veldig god. Vi har spilt bedre i de siste fem kampene, scoret mer og vist bedre innsats.

- Benitez er en glimrende trener med gode spillere. Jeg vet ikke hva som har skjedd med Benitez. Det jeg vet er at dersom vi har spilt uavgjort eller tapt her, da har vi behøvd å forandre på ting, men jeg vet ikke hva som har skjedd der.

- Se på meg, jeg har tapt 14 poeng på Stamford Bridge og jeg er ingen dårlig trener bare fordi jeg har hatt mange uavgjorte kamper her. Det er normalt fordi Premier League er så sterk.

- Det er en av hans ideer og jeg har ikke snakket med ham om det, svarte manageren til Chelsea på spørsmål om Benitez' utblåsning mot Alex Ferguson. - Jeg kan imidlertid forstå det, jeg forstår det godt.

- Jeg liker Benitez veldig godt og ønsker ham alt godt, om ikke i denne kampen så ellers i hans liv og karriere. Han er en meget god trener og kjenner Premier League bedre enn meg siden han har vært her i tre eller fire år.

Hos Chelsea er Michael Essien og Joe Cole ute med langtidskader, mens Ricardo Carvalho regnes som høyst tvilsom foran oppgjøret på Anfield.