- Vi fortjener mer respekt

Benítez synes Liverpool får for lite anerkjennelse. Tross alt rangert som Europas beste klubb. Stor fremgang siden han overtok i 2004. Tilbakeviser at han ikke gratulerer spillerne med seier.

Liverpool tar fatt på kveldens returoppgjør mot Real Madrid i åttendedelsfinalen av Champions League vel vitende om at de er rangert som Europas beste klubblag basert på prestasjonene i e-cupene de seneste fem sesongene. Etter at Benítez tok over som manager i 2004 har Liverpool vunnet Champions League én gang, kommet til enda en finale (2007) og blitt slått ut i semifinalen én gang (2008). Manageren har fått kritikk for at han ikke har lykkes med like gode resultater i Premier League.
- Meldingene jeg får når det gjelder dette er ikke de beste. Det er ikke lett å ha den suksessen vi har hatt. Det betyr stor kreditt til spillerne, veldig mange minner og mye penger til klubben.

- Vi gjør det bra i Europa. Takket være det kan vi forbedre troppen og klubben litt.

- Kanskje noen ikke innser hvor vanskelig det er å lykkes i Champions League, men fakta er der for alle til å se.

- Laget blir bedre hele tiden. Troppen er nå bedre enn noensinne. Vi er nærmere Premier League-tittelen og gjør det bra i Champions League igjen. For meg og klubben er det viktig at vi er den beste klubben i Europa de seneste fem årene.

- Det viser at vi har gjort mye bra i Champions League, og det gir tilfredstillelse.

Liverpool prøver å henge med pengesterke klubber som Manchester United og Chelsea.
- Den store, store forskjellen mellom disse lagene og oss er penger. Vi må redusere avstanden ved å gjøre det bra i Champions League hvert år.

- Vi er veldig stolte av å være den beste klubben i Europa de seneste fem årene. I ligaen trenger du mer stabilitet i ni måneder. Vi vet at vi besitter kvalitet til å konkurrere i Europa, men kanskje ikke bredden for ligaen.

Det ble hevdet etter den første kampen mot Real Madrid at Benítez ikke feiret med spillerne etter kampen. Manageren ønsker å presisere det.
- Jeg er virkelig glad, men inni meg. Det ble sagt at jeg ikke sa til Yossi at han hadde gjort det bra, men det er feil. Det er ting rundt kampen og etter kampen du må tenke på. Hvordan vi skal spille i neste kamp, eventuelle problemer. Dette er deler av min personalitet, men jeg sier alltid "well done" til alle medlemmene i staben min. Jeg har alltid gått inn til spillerne og gratulert dem, alltid, så lenge jeg har vært manager.