- Vi fortjente ikke mer enn ett poeng

Jose Reina reflekterer over helgens målløse kamp mot Blackburn, og slår fast at Liverpool ikke fortjente mer enn ett poeng på Ewood Park. Målvakten holdt nullen for tredje kamp på rad.

- Jeg hadde byttet bort null baklengs mot en seier når som helst, sier Reina til Liverpool Daily Post.

- Det ser ut til at vi forsvarer oss bedre nå enn vi gjorde tidligere, og det er viktig, men vi må vinne kampene. Det er det som teller, legger han til.

- Men når du ikke klarer å vinne, er det selvsagt viktig å ikke tape også. Og det klarte vi i det minste.

- Det var en vanskelig kamp. En fysisk tøff kamp. Vi hadde 2-3 sjanser, men de hadde også et par muligheter. Det var en jevn kamp, og til syvende og sist anser jeg uavgjort som et rettferdig resultat.

Liverpool er nå ubeseiret på de seks siste kampene, men helgens poengdeling betyr likevel at laget falt ned på sjuendeplass på tabellen. Søndagens storkamp mot Arsenal på Anfield blir derfor svært viktig nå, med tanke på å holde tritt med de andre lagene som kjemper om en plass i neste års Champions League.

- Målet vårt nå er enkelt - å vinne neste kamp. Når vi skriver mai kan vi eventuelt snakke om hva vi har eller ikke har oppnådd. Først da er tiden inne for å oppsummere og evaluere, slår keeperen fast.

- Bortekamper er alltid vanskelige, og spesielt når du møter et lag som legger ned en enorm innsats fra første fløytesignal av. Vi visste Blackburn ville spille på denne måten. Vi ønsket å kontrollere kampen fra start av, men vi klarte ikke det. Vi slet med å vinne både duellene og andreballene, og ble satt under press. I andre omgang vise vi oss fra en annen og langt bedre side, konkluderer Reina.