- Vi frykter ingen

Steven Gerrard mener at førsteomgangen mot Real Madrid er den beste som Liverpool har spilt mens han har vært i klubben, og at man går til trekningen i CL med stor selvtillit.

Kvart- og semifinalene i Champions League blir som kjent trukket i Nyon førstkommende fredag, og Steven Gerrard mener at dersom de røde spiller som man gjorde i de første 45 minuttene mot Real Madrid på Anfield er det ingen som kan hamle opp med Liverpool. Samtidig er det ingen lette lag igjen i turneringen.

- Vi frykter ingen, sier kapteinen til LFC Magazine.

- Vi tar hva vi får og har tro på at vi kan gå videre. Hvis jeg skulle velge en motstander ville det kanskje bli Villarreal eller Porto, men det dette stadiet i turneringen er det ingen lette kamper. Det kan høres ut som en klisjé, men det er sant. Alle som har kommet så langt vil ha tro på seg selv.

- Vi har imidlertid vist - spillerne, manageren og fansen - at vi må regnes med når vi alle drar i samme retning.

- Jeg kan ærlig talt ikke huske at vi har spilt så bra noen gang som vi gjorde i førsteomgangen mot Real Madrid, og da mener jeg i alle kamper for Liverpool.

- Jeg tror ikke vi har kontrollert en kamp slik fra første minutt av og over så lang tid, måten vi styrte og dikterte på.

- Når vi spiller slik tror jeg ikke det er noe lag i Europa som kan leve med oss.