- Vi gir alt i ligaen

Å vinne ligaen er en besettelse for Steven Gerrard og Liverpool FC, og kapteinen ønsker å kanalisere det på riktig måte slik at målet kan bli nådd. Fortsatt suksess for grasrotandelen

- Unik stemning
Foran kampen mot Aston Villa i dag kl 17.00 avviser Steven Gerrard noen tanker om at Liverpool ikke vil greie å motivere seg etter en utrolig uke med triumfer mot Real Madrid og Manchester United. Nå er de helrøde en utfordrer i kampen om ligamesterskapet, og man gleder seg til å presse United det man kan i innspurten. Nå er det et genuint ønske på Anfield om å gi seg selv en best mulig sjanse ved å yte alt i de ni siste kampene i denne sesongens Premier League.

- Det er en besettelse med å vinne ligaen her og det vil det være helt til vi vinner den, forklarer Stevie G. - Det kan imidlertid være en sunn besettelse. Vi tenker på det hele tiden. Jeg vet i hvert fall at det er noe jeg vil tenke på til vi endelig greier det.

- Vi ønsker alle å vinne tittelen og hvis den lidenskapen blir kanalisert på riktig måte kan det hjelpe oss til å oppnå det vi vil.

- Det er alltid et stort press og forventninger i en klubb som Liverpool FC og det vil det alltid være, men nøkkelen til å ha et lag som får suksess er å glede seg over det og la seg inspirere av det. Ikke å frykte det. Jeg har alltid følt at pressede situasjoner bringer fram det beste i meg, da store øyeblikk er hva du ønsker som en spiller.

- Jeg aner nå at alle ser fram til hver eneste kamp fra nå og ut sesongen. Jeg kan ikke huske at det har vært en slik stemning her.

- Ikke misforstå, jeg vil heller være i posisjonen til United enn vår egen, men nå forventer ikke folk at vi skal vinne ligaen og det kan arbeide til vår fordel.

- Vi har reist til steder som Stamford Bridge og Old Trafford hvor folk forventer at vi kan få et uavgjort resultat, og vi har gjort våre beste kamper. Hjemme, når vi har spilt mot Hull, West Ham og Stoke, har vi følt engstelsen når vi ikke har scoret tidlig.

- Jeg håper vi nå har lært fra alt dette, og jeg føler at det er en selvtillit rundt Liverpool som gjør at alle ønsker å gi alt i de siste ni kampene. Vi kan ikke gjøre mer enn å prøve å vinne hver kamp. Det kan hende at det fortsatt ikke er nok, men vi kan i det minste sørge for at United må jobbe hardt for å vinne tittelen ved å puste dem i nakken.

- Det vi har sagt de siste årene er at vi ønsker å være med å kjempe når vi kommer til februar og mars. Siste ukes resultat mot United betyr at vi gjør det, men det er hva som gjenstår som er det viktigste.

- Seire mot Juventus, Chelsea og Milan i 2005 vil alltid bety mer enn de mot Inter og Arsenal forrige sesong fordi det endte med en seiersmedalje. Det samme gjelder for denne sesongen. Å slå United var stort, men jeg ønsker at det skal bety mer enn bare tre poeng. Det vil ikke bety mye hvis vi ikke kan vise til en tittel ved sesongens slutt.


Støtt Hillsborough
Som mange av dere allerede vet er Liverpools Supporterklubb nå registrert i Frivillighetsregisteret og kan motta den såkalte Grasrotandelen din når du spiller via Norsk Tipping. Les mer her hvordan du kan registrere ditt spillekort mot LFCSCSB.

Kort fortalt vil 5 % av innsatsen din gå til oss hvis du knytter oss opp mot spillekortet ditt. Pengene som kommer inn til oss frem før 1. mai kommer til å bli overført støtteforeningene for Hillsborough. Pengene som kommer inn etter den tid vil bli øremerket andre gode formål slik som konkret støtte til andre organisasjoner, enkeltpersoner eller generelle tiltak ut mot medlemmene våre. Dette er både en enkel og fin måte å støtte en god sak på - samtidig som å sikre at pengene vil komme inn jevnt år etter år.

Per dags dato har 242 spillere registrert seg. Dette har gitt kr 20679,- til Hillsborough på bare et par døgn. Takk til alle som har støtt opp så langt! Vi håper selvsagt enda flere kan tenke seg å knytte kortet til LFCSCSB. Sjekk i linken over hvordan dette kan gjøres.

Merk at Grasrot-andelen ikke på noen måte går ut over innsatsen eller premien din - du blir ikke belastet noe ved å være grasrotgiver.