- Vi gir ikke opp håpet

Jamie Carragher nekter å gi opp håpet om å gå videre fra Champions League, til tross for at mye skal til i gruppe E. Slik går Liverpool videre. Wenger med støtte til Rafa.

Det ble en fryktelig skuffende avslutning på en ellers ganske fin kamp i Lyon. Et mål fra Lisandro på overtid gjorde at alle resultater må gå de rødes vei om det skal bli sluttspill i Champions League også i år. Liverpool er nå helt avhengig av at Lyon får med seg noe fra kampen mot Fiorentina i Firenze. Carragher nekter å gi opp håpet før alt er avgjort i gruppe E.

- Vi kan fremdeles klare det. Vi har vært i tøffe situasjoner tidligere, og klart å komme oss videre. Vi må bare fortsette å tro. Helt til håpet er ute må vi fortsette. Vinne våre to siste kamper og se hva som skjer. Dersom vi ikke klare det vil ikke verden gå under, for Liverpool FC vil fremdeles bestå, sier Carra til Liverpoolfc.tv

- Etter at Ryan Babel scoret så forventet vi at det skulle holde helt inn, men det skjedde ikke. Vi hadde noen sjanser, og det var en typisk bortekamp i Europa fra oss. Det endte skuffende, men vi kan være fornøyd med måten vi spilte på.

Slik går Liverpool videre
Dersom er røde skal nå sluttspillet, må Lyon få med seg noe fra kampen mot Fiorentina i Firenze. De lilla er gode hjemme, og når Lyon samtidig allerede er kvalifisert, er det et veldig lite sannsynlig utfall. Skulle det skje, må samtidig Liverpool slå Debrecen i Budapest, og så slå Fiorentina hjemme.  At Liverpool må slå Debrecen er det ingen tvil om, og dersom det skjer har man følgende muligheter:

Tar Lyon et poeng i Firenze, vil Liverpool stå på 7 og Fiorentina på 10 poeng. Da må Liverpool slå Fiorentina med større sifre enn 2-0 hjemme på Anfield. Fiorentina har pr i dag en 7 mål bedre målforskjell enn Liverpool, så at den blir rettet på i Budapest er lite sannsynlig. Skulle Liverpool slå Fiorentina 2-0 på Anfield er de lilla fra Firenze videre på langt bedre målforskjell.

En annen mulighet er om Lyon slår Fiorentina borte. Da vil man med seier i Budapest ha alt i egne hender på Anfield, og stå på 7 mot Fiorentinas 9 poeng. Da holder det å slå Fiorentina på Anfield.

Selv om det skal mye til, er det fremdeles et lite håp.

Wenger med ny støtte til Rafa
Rafael Benítez sin jobb har vært tema for omtrent alle britiske sportsjournalister etter Liverpools begredelige sesong så langt. Da Wenger fikk spørsmål om hva han synes om situasjonen i Liverpool, er han klar på at spanjolen burde få fortsette.

- Rafael Benítez er en super manager. Vi lever i en verden der man blir dømt for hva som skjer her og nå, og derfor er det viktig at man har direktører som er sterke nok til å stå i mot presset, og forklare hvorfor, sier Wenger i følge Liverpoolfc.tv.