- Vi gjorde jobben

Rafa Benitez mente at hans menn hadde vært i en vanskelig kamp mot Hull på en vanskelig bane. Phil Brown hos Hull klaget mest på dommeren.

Det var ingen skjønnhetsoppvisning, men i en spillemessig heller svak kamp var det nok av situasjoner før Dirk Kuyt til slutt punkterte det hele med sin sene 3-1 scoring. Rafael Benitez sa seg fornøyd med at man hadde gjort jobben og sikret tre nye bortepoeng, mens Phil Brown følte at sjansene til Hull hadde blitt ødelagt av dommeravgjørelser.

- Vi kontrollerte mye av en kamp som var vanskelig å kontrollere på en vanskelig bane og mot en motstander som jobbet hardt, mente Rafa Benitez til Sky etter kampen.

- Vi måtte spille mye direkte og det ble mange dueller. Hadde vi scoret vårt tredje tidligere hadde avslutningen vært annerledes, men vi gjorde i det minste vår jobb.

- Jeg synes både frisparket som Alonso scoret på og det røde kortet var riktige avgjørelser, og jeg har sett dem begge i reprise.

- Det var en forferdelig avgjørelse, mente imidlertid Phil Brown om frisparket som Mascherano ble tildelt.

- Vi visste det ville bli vanskelig mot så mange gode spillere, men vi hadde en plan, og den utførte vi godt inntil dommeren blåser etter 46 minutter.

- Jeg vil også si at det var spørsmål i forhold til 2-0 scoringen, men det er gjerne slik det blir mot store klubber.

- Det røde kortet var korrekt, du kan ikke miste hodet på den måten.