- Vi gjorde nok til å vinne

Glen Johnson reflekterer over 0-0 mot Blackburn. Høyrebacken hevder at de røde gjorde nok til å ta alle poengene. Wenger tror ikke Liverpools ligasjanser øker med spill i Europaligaen.

David N'Gog kom nærmest nettkjenning mot Blackburn med en avslutning i tverrligger, men Rafael Benítez' lag måtte gå av banen med kun ett poeng. Liverpool har nå falt til 7.plass på tabellen etter at Aston Villa og Manchester City vant mot henholdsvis Hull og Chelsea.

- Jeg synes vi fortjente å vinne kampen, spesielt etter hva vi presterte i 2.omgang, uttaler Glen Johnson til Liverpoolfc.tv.

- Jeg trodde vi hadde scoret da jeg la inn til David, men ballen fikk den verste spretten jeg noen gang har sett før hans forsøk kom tilbake fra tverrliggeren.

- Noen ganger er ikke flaksen på din side, men jeg synes vi spilte den beste fotballen og gjorde nok til å vinne kampen. Vi presset og presset og det var så frustrerende at vi ikke kunne få den scoringen som spillet vårt fortjente.

- Det er alltid vanskelig å spille mot Blackburn fordi de spiller ikke mye fotball. De bare lemper ballen fremover på hver mulighet. De spiller stygg fotball på en veldig bra måte. De spiller på sine styrker. Det gjør livet til tider vanskelig for motstanderen.

- Vi visste hva vi kunne forvente. Vi forsøkte å få ballen ned på bakken og spille. Banen var ikke bra. Det tok en stund før vi ble vant til den, men slik er fotball. Man må leve med slike ting.

Det positive er at Liverpool har gått seks kamper på rad uten tap og har holdt nullen i de tre seneste kampene.

- Hvis man ikke slipper inn mål, taper man ikke kamper. Vi føler at vi er på vei tilbake der vi ønsker å være.

- Vi har nå en Champions League-kamp mot Fiorentina. Vi ønsker å vinne den kampen foran egne supportere. Hvis vi kan vinne på onsdag, vil det gi oss selvtillit til neste søndags kamp mot Arsenal på Anfield.

- Liverpools ligasjanser øker ikke med spill i Europaligaen
Liverpool risikerer å havne utenfor de fire øverste plassene i Premier League. Noen har argumentert med at det blir lettere å fokusere på ligaspillet etter at det nå blir UEFA Europa League til våren. Arsenal-manager Arsene Wenger mener at Liverpool vil få et langt tøffere kamp- og reiseprogram.

- Liverpool er en av de store klubbene som har mislyktes så langt, men jeg er ikke overbevist om at det vil gjøre dem til en større trussel i Premier League, uttaler Arsene Wenger.

- Det gir ingen større fordel å spille i Europa League fordi man spiller på torsdag kveld hver gang.

- Noen ganger spiller man i mindre byer, noe som betyr at reisene kan være enda mer komplisert enn i Champions League.