- Vi hadde fortjent å vinne

Torres skuffet etter semifinaletap. Leto-bud akseptert? Reservelaget med treningskamp i Irland. Ingen enighet med Carlsberg så langt. Hammill vil bli i Liverpool. Ingen bud på Tuncay.

Fernando Torres var en skuffet mann etter at Spania i går tapte 2-0 for USA i semifinalen i Confederations Cup. Liverpool-spissen mener tapet må tilskrives spanjolenes manglende evne til å ta vare på sjansene de fikk i kampen.

- Vi skapte mange sjanser, men klarte ikke å score. Det var årsaken til tapet, uttalte han til Football365.co.za etter matchen.

- Vi hadde mange store sjanser, mens de hadde to skudd på mål. Effektiviteten foran mål var forskjellen på lagene, la han til.

- Jeg synes vi var det beste laget, men i fotball må du score mål, og det var forskjellen på USA og Spania. De gjorde to mål, mens vi ikke fant veien til nettmaskene.

- Det er bare å gratulere USA og ønske dem lykke til i finalen.

For Spania venter nå bronsefinale mot taperen av dagens kamp mellom Brasil og vertsnasjonen Sør-Afrika.

- Vi skal spille en kamp til, og må fokusere på den. Det er selvsagt bedre å bli nummer tre enn å bli nummer fire, avsluttet Torres.

Leto-bud akseptert?
Nettstedet thisisanfield.com viser til rapporter fra gresk presse om at Liverpool har akseptert et bud på £3M fra Panathinaikos for Sebastian Leto. Argentineren var som kjent utlånt til Olympiakos sist sesong. Liverpool kjøpte ham fra argentinske Lanus for £1.85M sommeren 2007, men passproblemer medførte at han måtte sendes på utlån.

Treningskamp i Cork
Irish Times melder at Liverpools reservelag har takket ja til å spille en treningskamp mot Dunmanway Town vest i Cork i Irland den 6.august. En lokal bane med provisoriske tribuner vil gi plass til 4000 tilskuere.

Blir ikke enige med Carlsberg?
Liverpool og Carlsberg forhandler for tiden om en forlengelse av sponsoravtalen klubben har med det danske bryggeriet, men ifølge tabloidavisen Daily Express skal partene stå milevis fra hverandre i krav og tilbud. Liverpool prøver å matche avtalen som Manchester United har med Aon. Det betyr at Carlsberg må doble den summen de betaler i dag. Carlsberg har eksklusiv rett til å forhandle med Liverpool frem til slutten av juli. Etter den tid står Liverpool fritt til å se seg om etter en annen hovedsponsor.

Hammill lite lysten på nytt utlån
Både Bolton, Wolves og West Bromwich ønsker å låne Adam Hammill fra Liverpool kommende sesong, men vingen selv er lite lysten på et nytt låneopphold.

- Jeg vil heller forsøke å spille meg inn i førstelagsdiskusjonen i Liverpool. Jeg lærer fortsatt, og forhåpentligvis vil jeg lære i Liverpool neste sesong, uttaler 21-åringen til BBC Radio Merseyside.

Ingen bud på Tuncay
Liverpool har vært linket til Middlesbroughs Tuncay Sanli i sommer, men lokalavisen The Evening Gazette melder at Teeside-klubben ikke har mottatt noe bud på tyrkeren.