- Vi har fire tittelrivaler

Fernando Torres tror det kommer til å være fem lag som kjemper om Premier League-tittelen neste sesong. Ligatittelen er de rødes hovedmål også for 2009/10-sesongen.

Liverpool var fire poeng unna ligatittelen forrige sesong, og tok mer poeng enn noen gang tidligere i Premier League. Neste sesong håper alle røde at man endelig har det som skal til for å hente hjem ligamesterskapet for 19. gang. Fernando Torres tror det vil stå mellom fem lag denne sesongen.

- Jeg er sikker på at Manchester United og Chelsea kommer til å være våre hovedrivaler, men du må også ta med Arsenal og Manchester City, sier Torres til Liverpoolfc.tv.

- Manchester City er i ferd med å sette sammen et godt lag etter noen gode kjøp. Manchester United har ikke hentet inn noen enda med alle pengene de fikk for Cristiano Ronaldo. Han kommer til å være sårt savnet, sammen med Carlos Tevez - så får vi vente og se hvilke spillere de henter inn.

- Nok en gang er Premier League vårt hovedmål for neste sesong. Vi skal sikte oss inn mot tittelen, og i år forsøke å være mer kliniske hjemme mot så kalte svakere motstandere. Forrige sesong ga de oss problemer på Anfield.

Fernando og hans spanske lagkamerater får nå  sommerferie frem til pre-seasonturen til Asia.

- Neste sommer kommer også til å bli travel, med mange kamper, så nå er det viktig med mye hvile før neste sesong. Det vil bli en lang men forhåpentligvis god sesong, avslutter Torres.