- Vi har flere spissalternativ

Salget av Robbie Keane kan gi andre spillere sjansen på spissplass i tiden fremover. Lampards røde kort trukket tilbake. Månedens spillere for januar på The Academy.

Rafael Benitez mener at salget av Robbie Keane vil bane vei for at andre spillere vil kunne få sjansen i en spissrolle de kommende månedene. David N'Gog, Nabil El Zhar, Dirk Kuyt, Krisztian Nemeth, Ryan Babel og Yossi Benayoun er noen eksempler på spillere som kan benyttes helt fremme. Keane forsvant tilbake til Tottenham like før overgangsfristen gikk ut i går, men Rafael Benítez tror ikke de rødes spissalternativ er særlig svekket

- Jeg tror ikke det fordi vi har Fernando Torres. Folk har sagt: "Torres har vært skadet". Men vi har også Dirk Kuyt, Ryan Babel, David N'Gog i troppen.
  
- Og hvis vi trenger flere alternativer, har vi også Krisztian Nemeth, som har gjort det veldig bra på reservelaget, og Daniel Pacheco har også spilt bra.
  
- Vi kan også spille med Steven Gerrard, Yossi Benayoun eller Nabil El Zhar som en hengende spiss, så vi har nok kvalitet i troppen. Jeg tror vi kan håndtere det.

Lampards røde kort trukket tilbake
Chelsea fikk medhold i anken mot det røde kortet som Frank Lampard fikk av dommer Mike Riley for en takling på Xabi Alonso i det 59.minutt i søndagens kamp. Det betyr at midtbanespilleren slipper tre kampers karantene.

Månedens spillere på The Academy
Prisene for månedens spiller i januar på akademiet ble delt ut i pausen av førstelagets kamp mot Chelsea på Anfield søndag.

Prisvinnere for januar
U9        Ben Williams                                               
U10      John McAtee                        
U11      Wade Maxwell                       
U12      Ryan Kent                            
U13      Connor Randall                        
U14      Michael Wilson                         
U15      Thomas Walsh
U16      Michael Ihiekwe                       
U18      Thomas Ince