- Vi har fortsatt ikke nådd formtoppen

Jose Reina mener at Liverpool fortsatt har en del å gå på. Thomas Sørensen og Michael Tonge tror Liverpool kan beseires. U18-lagets treningskamp avlyst grunnet frost.

Jose Reina tror fortsatt ikke at Liverpool har nådd toppformen, foran dagens kamp i Stoke. Spanjolen ble hvilt i FA-cupkampen mot Preston forrige helg, men vil være tilbake mellom stengene på Britannia Stadium i dag.

- Vi har et lag med karakterstyrke og tro på at vi kan nå våre mål. Men selv om vi har spilt okay så langt, kan vi enda bedre, sier målvakten til Liverpool Daily Post.

- Vår ambisjon er å være utfordrere til tittelen i alle turneringer vi er med i. I Liverpool er det eneste måten å gjøre ting på. Vi har gitt oss selv et godt utgangspunkt, men det er fortsatt mye igjen av sesongen.

- Vi tar små steg i riktig retning hele tiden. En av våre styrker er at vi forsvarer oss bra som lag, fra spissene og helt ned til forsvarsrekka. Det gjør livet lettere for meg når jeg ikke trenger å være i aksjon så mange ganger hver kamp.

- Vi vil alltid score mål med Keane, Torres, Kuyt, Gerrard og resten av spillerne på laget. Vi leter fortsatt etter toppformen, og finner vi den vil vi være i stand til å konkurrere om alt frem til sesongslutt, avslutter Reina.

Sørensen vil gjøre som på Anfield
Stoke-keeper Thomas Sørensen spilte en praktkamp da lagene møttes på Anfield i høst. Nå satser han på å gjenta bedriften mot ligalederen på Britannia Stadium.

- Det var fantastisk for oss å få et så godt resultat tidlig i sesongen. Det ga alle et løft, og tro på det vi holder på med, sier Sørensen til Stoke Sentinel om kampen på Anfield.

- Det er viktig å vite at man er konkurransedyktig, og vi bør ikke frykte noen. Selvsagt må vi respektere det faktum at de har kvalitetsspillere, men vi kan gå til kamper som dette med tro på oss selv.

- Hele laget spilte virkelig bra på Anfield, og vi hadde litt flaks også. Men det trenger du i slike kamper. På hjemmebane har vi bevist at vi er vanskelige å slå, så jeg tror Liverpool vil få det tøft her også. Vi vil definitivt gi dem kamp, og forhåpentligvis kan vi ha litt ekstra flaks og vinne denne gangen.

Lagkamerat Michael Tonge tror også at Stoke kan bygge videre på poenget de tok på Anfield i høst.

- Etter at vi klarte 0-0 på Anfield har vi alle muligheter til å slå Liverpool på hjemmebane. Vi spilte virkelig bra på Anfield, og selv om Liverpool hadde ballen mye så forsvarte vi oss ypperlig. Vi hindret dem i å spille, og det er viktig når du møter et så talentfullt lag som Liverpool. Det ser ut som Fernando Torres vil være tilbake, noe som kan slå begge veier.

Treningskampen avlyst for U18
Liverpool U18 skulle ha spilt treningskamp mot Wolverhampton på akademiet i Kirkby i dag. Den kampen er imidlertid avlyst på grunn av det kalde været i England.

- Her er det hvitt og hardt på bakken, og umulig å spille fotball, beretter Liverpool.no-redaktør Torbjørn Flatin på telefon fra akademiet i Kirkby.