- Vi har mindre gjeld enn våre rivaler

Kilder innad i Liverpool FC benekter at klubben er på randen av en økonomisk krise, selv om Kop Football Holdings Ltd har tapt £42.6M. Selskapets gjeld økte som kjent med £77M til £359M.

Selv om klubbens revisorer er bekymret for klubbens fremtid, avfeier eierne dette som "revisorprat". Kilder innad i klubben uttaler til Echo at man ser lyst på klubbens økonomi, og argumenterer med at Liverpool har mindre gjeld å betjene enn rivalene Manchester United, Chelsea og Arsenal.

Klubbkilder sier også at klubbens eiere kommer til å realisere planene om en stadion med plass til 73 000 tilskuere i Stanley Park.

- Vi hadde ikke brukt £18M på planleggingen av dette om vi ikke aktet å fullføre prosjektet. De mulighetene som et nytt stadion medfører er enorme, og arbeidet vil gjenopptas så snart finanskrisen er over, siteres kilden.

Dette ser imidlertid ikke ut til å overbevise supporterne, og Echo melder at sinte fans i dag oppfordrer Royal Bank of Scotland til ikke å forlenge låneavtalen banken har med amerikanerne.