- Vi har noe stort på gang

Fernando Torres tror Liverpool har noe stort på gang. Til tross for økonomisk vanskelige tider for klubben, tror han på mange titler i årene som kommer. John Barnes til Tranmere.

- Vi har noe stort på gang
Fernando Torres tror Liverpool har noe stort på gang. I et eksklusivt intervju med Chris Bascombe i News of the World, gjør det helt klart at det ikke er noen andre klubber han ønsker å spille for etter å ha blitt enig med Liverpool om en ny fireårsavtale.

Dette sier han til tross for de siste dagers nedslående nyheter om klubbens økonomi.

-         Jeg tror vi er på kanten av noe spesielt her og det føles godt å få gjort det klart at det er her jeg vil være i årene som kommer.

I tillegg til Torres, har Steven Gerrard, Dirk Kuyt, Daniel Agger og manager Rafa Benitez også skrevet under på langsiktige avtaler på Merseyside.

- Du får ikke toppspillere til å signere nye kontrakter hvis de ikke tror på en lys framtid for klubben. Jeg forventer at vi skal vinne mange trofeer for Liverpool i sesongene som kommer. Jeg går ut fra at vår manager vet hvilke lagdeler han skal forsterke foran neste sesong, og uansett vet vi at det vil være de rikitge valg fordi alle spillerne og staben stoler fullt og helt på ham, sier Liverpools nummer ni.

- Målet vårt er å bli best. Hvis ønsket om å bli best i England og Europa er sterkt nok, så er det ingen grunn til ikke å jobbe mot dette.

Fernando Torres oppfordring til røde fans om ikke å ha panikk til tross for en vanskelig økonomisk situasjon, vil være godt lesestoff for røde fans som fryktet for at den økonomiske vanskelige situasjonen ville resultert i at klubben hadde mistet sine beste spillere.

Til tross for at klubben presenterte store røde tall før helgen, ser ikke Torres mørkt på sigtuasjonen. Han er overbevist om at Liverpool går mot noe stort.

- Vi må tro vi kan bli gode og enda bedre enn for eksempel Champions League-vinnerne Barcelona. Det er gjennom troen hos alle og enhver i denne klubben at vi kan bli det beste laget og jeg synes vi virkelig har tatt store skritt framover i de siste to sesongene. Liverpool er like berømte som Barcelona som fotballklubben og har vunnet flere trofeer. Men vi jobber hardt for å skape et Liverpool som er like suksessfullt som de var på 1970- og 80-tallet, sier Torres i det eksklusive intervjuet med Chris Bascombe.

- Hva Barca gjorde i Roma var absolutt fantastisk fotball. Hvor mange lag får Manchester United til å se ordinære ut? Det var akkurat det som skjedde. Andres Iniesta og Xavi var fantastiske. Det var den beste sentrale midtbaneoppvisningen jeg har sett. Barca har den beste sentrale midtbanen i verden for øyeblikket. United med all deres klasse og talent greide ikke å svare.

Barca var ikke det enese laget som ydmyket United siste sesong. Liverpools 4-1-seier på Old Trafford var det klareste signalet om tittelkamp Liverpool hadde vist på 19 år, men LFC kom til kort til slutt og kom fire poeng bak.

- Vi var nær og siste sesong vil vi bygge videre på. Erfaringen vi gjorde oss denne sesongen kan vi bruke til å bli enda bedre neste sesong. Manchester United er sterke, men vi vil utvikle oss og bli enda bedre neste år.

- Vi var uheldige med skader siste sesong. Jeg kommer ikke med noen unnskyldninger, men ting burde vært annerledes. Vår manager bygger og jeg forventer mange trofeer til Liverpool i årene som kommer. Å vinne EM i 2008 med Spania var fantastisk og det fikk meg til å forstå hvor god følelsen av å vinne er. Det har gjort meg enda mer sulten på FA cup-, Premier League- og Europa Cup-titler. Jeg vil ha dem alle sammen. Og jeg ønsker å vinne dem med Liverpool.

Barnes til Tranmere Rovers
Tidligere Liverpool-stjerne John Barnes vil i løpet av uken bli utnevnt som assistentmanager i League One-klubben Tranmere Rovers.

Barnes er nå trener for Jamaica, men har nå fått tilbud fra formann Peter Johnson om å overta etter Ronnie Moore, som fikk sparken i Liverpool-klubben etter at de feilet med å nå Play Off-finalene for spill i Championship.

I Tranmere vil han være assistent for en annen tidligere Liverpool-spiller og lagkamerat Jason McAteer.

Barnes er blitt 45 år og har erfaring som Celtic-manager i 1999.