- Vi har nok spisser

Rafael Benítez er uenig med dem som mener at Liverpool burde ha forsterket spillerstallen med enda en spiss. Han har Kuyt, Voronin, N'Gog og Babel ved siden av superduoen Gerrard og Torres.

Rafael Benítez har fått inn omtrent £40M på salg av seks spillere, og brukt cirka £35M på kjøpene av Glen Johnson og Alberto Aquilani. Han ble også lovet penger til en spiss. De røde ble satt i forbindelse med Valencias David Silva og David Villa. Benítez påpeker at det nødvendigvis ikke hadde vært noen garanti for suksess å hente inn en dyr angriper, og tenker på situasjonen med Robbie Keane. Benítez mener at Liverpool har nok spisser.

- Folk spør om jeg er skuffet over at vi ikke har hentet en David Villa-signering, men vi må hente de spillerne vi trenger, og det kan være vanskelig å tilpasse gode spillere, forklarer Rafa Benítez til Daily Mirror.

- Man må ofte forandre alt ved å hente inn et stort, stort navn. Det var den samme situasjonen da vi hentet Robbie Keane, og folk sa: "Gerrard og Torres gjør det veldig bra".

- Gerrard har som hengende spiss scoret 21 og 24 mål. Hvor mange hengende spisser kan man hente inn som kan score så mange mål?

- Vi har vårt frontpar, og jeg føler at vi har back-up. N'Gog og Babel er veldig gode spisser. Kuyt er en annen spiss. Voronin er en annen. Noen ganger betyr store, store signeringer at man må forandre ting.

- Vi må tilpasse oss vår situasjon, og vår situasjon er at vi har nok spisser her. Vi måtte forbedre oss på andre områder.