- Vi kan gi en beskjed

Jamie Carragher ønsker at Liverpool skal gi kritikerne et svar når man spiller mot Chelsea i dag, og at det ikke er aktuelt å kaste inn håndkleet.

Midt i alt støvet om Robbie Keane, kontrakt for Rafa og eiere på besøk, er det faktisk en svært viktig kamp på Anfield i ettermiddag. Det er generell enighet om at både Liverpool og Chelsea behøver tre poeng i dagens møte for realistisk å kunne true Manchester United øverst på tabellen. Jamie Carragher slår fast at de helrøde ikke har gitt opp og at det vil være perfekt med seier i dag, og Carra mener at det har vært detaljer og ikke formsvikt som har gjort at poengene har uteblitt de siste ukene.

- Det finnes ingen bedre måte i gi et svar på enn å gjøre det mot en av våre største rivaler, sier Jamie til liverpoolfc.tv. - Dette er en kamp som kan gjøre at vi er tilbake og kjemper.

- Meldingen til fansen er at vi fortsatt er med. Vår spirit har det aldri vært tvil om. Vi har spilt nesten 40 kamper denne sesongen og tapt to, det viser at vi har de fighteregenskapene som behøves.

- Hva vi må gjøre er å åpne opp lag mer og være mer hensynsløse når vi tar ledelsen. Dette er en stor sjanse for oss mot Chelsea å gi alle en beskjed. De har et glimrende lag, et av de beste i verden, slik at en seier vil bety mer enn tre poeng. Det vil gi oss et enormt løft psykisk.

- Jeg tror ikke vi har spilt noe dårligere i det siste. Det har vært snakk om litt uflaks. Vi slapp inn på et sent straffespark mot Wigan, og så var det dødballen mot Everton.

- Det er små detaljer som kan bety så mye. Manageren legger alltid stor vekt på små detaljer, men dette er noe vi må rette på.