- Vi kan slå Ramos' lag

Benitez innrømmer at oppgaven med å beseire Real Madrid har blitt vanskeligere etter at Juande Ramos tok over som manager. Reina har aldri vunnet på Santiago Bernabeu. På vei til Madrid.

Real Madrid, de regjerende spanske ligamesterne, har vunnet 10 av 11 kamper under Juande Ramos, og har kun sluppet inn fire mål. De har scoret 10 mål to de to seneste kampene.

Rafael Benítez har vunnet både på Camp Nou og San Siro med Liverpool, og spanjolen går også for seier på Santiago Bernabeu.
- Jeg visste det kunne bli vanskelig da trekningen ble foretatt fordi de hadde et godt lag og nå har de forbedret seg på to måneder, sier Benítez til Liverpoolfc.tv
  
- Juande Ramos gjør det bra. De vinner kamper på rad og har mer selvtillit.
  
- Defensivt har de blitt bedre. Noen spillere som har vært skadet er tilbake. Kjøpet av Lassana Diarra betyr at de har to midtbanespillere som kan forsvare bedre, så de er mer solide.
  
- Men fotball er fotball, det er hva en berømt spansk manager alltid har sagt. Denne setningen er veldig kjent i Spania, og det er sant. Alt kan skje i en kamp.
  
- Vi ønsker å score, og vi ønsker å vinne. Iblant er uavgjort bra, men vi vil gå for å vinne. 
  
En av de viktigste spillerne for Real Madrid er klubbens kaptein Raul, som allerede har 19 nettkjenninger denne sesongen. 
- Han kan mer eller mindre være det samme for Real Madrid som Gerrard er for oss, fortsetter Rafa.
  
- Raul er i form og scorer mål. Folk snakker også om Arjen Robben og Gonzalo Higuain fordi de også scorer mål.
  
- Men Raul er en spiller med en veldig god mentalitet. Han er en vinner, og det er nøkkelen til å ha suksess over mange år.
  
Rafael Benítez møter klubben hvor han var junior- og reservelagstrener i seks år.
- For meg er det viktig fordi det er Champions League, ikke fordi det er Real Madrid.

- Jeg har mange venner og folk jeg kjenner der, men på slutten av dagen er det en viktig kamp for denne klubben. Vi ønsker å vinne.
  
Jerzy Dudek var en av Liverpools helter i Istanbul. Polakken har spilt åtte kamper for Real Madrid etter overgangen fra Liverpool sommeren 2007. Benítez vil trolig hilse på Dudek på Santiago Bernabeu. 
 - Hvorfor ikke? Jerzy er en grei gutt og en fantastisk proff. Han var virkelig bra for oss, og vi har gode minner om ham.
  
- Jeg er sikker på at han også vil bli glad for å se noen av sine tidligere lagkamerater.

Reina uten seier på Santiago Bernabeu
Pepe Reina ser frem til å møte Real Madrid som har vunnet den gjeveste e-cupen ni ganger. Sisteskansen tror imidlertid at Liverpool kommer til kvartfinalen for tredje året på rad.
- De er en av de beste klubbene i verden. Hvis vi ryker ut mot dem, vil det ikke være noen skam i det, sier Reina til LFC Magazine.
  
- Men vi vil gjøre vårt beste for å sikre oss at det ikke skjer, og jeg er sikker på at vi kan nå kvartfinalen. 
  
- Denne turneringen har vært svært bra for oss i det siste, og vi ønsker å fortsette det løpet denne sesongen. 

Reina har erfaring med å spille mot Real takket være sin tid i Barcelona og Villarreal, men han innrømmer at han ikke har gode erfaringer fra Santiago Bernabeu.
- Jeg har ennå ikke vunnet. Jeg tror to uavgjorte er det beste jeg noensinne har greid. Det ligner på Anfield fordi det er et virkelig vanskelig sted å få et resultat.
  
- Det har alltid vært tilfellet. Da faren min spilte mot dem tilbake på 1960- og 1970-tallet, var også slik. 
  
- Jobben vår blir ikke lett, men vi vet vi kan klare det.
  
Kampen blir Liverpools første obligatoriske kamp på Santiago Bernabeu, og Reina gleder seg til kampen. 
 - Hver spiller drømmer om å spille i de største kampene på de beste stadionene, og dette er absolutt en av disse.

På vei til Madrid
Steven Gerrard og resten av Liverpool-troppen skal nå være på god vei til Spania. Ifølge Liverpoolfc.tv var avreise fra John Lennn Airport klokken 11.05 skandinavisk tid. ZT5371 skal lande i Madrid klokken 13.30. Steven Gerrard er i 18-mannstroppen etter sin hamstringskade, og vil trene på Santiago Bernabeu senere i dag. Rafael Benítez skal også avholde en pressekonferanse.