- Vi må beholde troen

Hugh McAuley berømmet innsatsen til sine juniorer etter 1-4 mot Arsenal, og håper at laget kan gjøre det til en spennende retur på Anfield. Skuffet Thomas Ince.

- En tidlig scoring på Anfield og det kan bli full spenning igjen, sa Hugh McAuley til Setanta etter at hans U18 lag hadde fått en aldri så liten leksjon av Arsenal i det første møtet i den engelske cupfinaln for juniorer.

- Vi ønsker uansett å gjøre en bra kamp og vise oss fram for hjemmepublikummet.

- Jeg synes vi holdt dem bra på avstand i store deler av 1.omgang. Etter pause var Arsenal mer aggressive og vi mistet mye av vår fasong og vårt trykk. Jeg må likevel berømme den innstillingen og den innsatsen som våre gutter viste, den var førsteklasses.

- Vi må nå holde fast ved håpet om at vi kan gjøre som vi har gjort tidligere i sesongen, hvor vi har skapt og scoret mange mål og snudd kamper. Vi må håpe at våre midtbanespillere og angripere kan gi oss litt ekstra som de ikke greide i dag. Vi ønsker å skape spenning på Anfield.

- Vi er veldig skuffet, slo Thomas Ince etter kampen.

- Starten var bra for oss, og vi skapte noen sjanser, men når vi kom under begynte vi å miste ballen mer. Da det ble ytterligere et par baklengs i 2.omgang begynte vi å henge litt med hodene.

- Vi er imidlertid fortsatt bare halvveis. Jeg synes ikke deres forsvar var veldig imponerende og vi håper vi kan utnytte det i returen.