- Vi må beholde våre beste

Visekaptein Jamie Carragher Liverpool unngår å miste noen av sine nøkkelspillere denne sommeren. Han kommenterer også Cristiano Ronaldo sin Madrid-overgang.

Jamie Carragher er den siste i rekken av spillere som går ut og sier at de håper Liverpool unngår sommersalg i dette transfervinduet - i en sommer hvor de røde vil ønske å hente de siste brikkene som skal til for å styrke laget nok til at ligagullet kan hentes tilbake til Anfield. Xabi Alonso, Javier Mascherano, Yossi Benayoun og Alvaro Arbeloa er fire spillere som fikk veldig mye spilletid forrige sesong, og som har blitt sterkt linket til andre klubber denne måneden.

- Jeg er som hvilken som helst supporter. Jeg er spent på hvem som kanskje kan komme til klubben. Spillerne er akkurat slik som mannen i gata. En leser avisene, og håper på å få lese at vi har kjøpt noen, sier Carragher til SkySports.

- Men denne sommeren har det vært en del spekulasjoner om at spillere forlater oss, så for øyeblikket håper jeg heller at de spillerne blir her enn at vi henter inn noen nye. Vi har et kjempelag for øyeblikket, og jeg er sikker på at manageren ønsker å forsterke laget med et par spillere. Men vi ønsker ikke å miste noen!

Xabi Alonso er en av dem som har blitt sterkest linket bort fra Anfield denne sommeren, etter at han nesten forlot klubben forrige sommer. Carragher håper at det ikke er noe hold i ryktene om spanjolens avgang.

- Han og Steven Gerrard var antakelig våre beste spillere forrige sesong. Steven vant tittelen som Footballer of the Year, men dersom du hadde spurt supporterne, tror jeg de ville sagt at Xabi var vår beste spiller forrige sesong - så han er helt klart en spiller vi ikke ønsker å miste.

Carra fikk også spørsmål om Cristiano Ronaldo sin rekordovergang fra Manchester United til Real Madrid.

- Han er en stor spiller, og jeg tror han vil bli savnet i Premier League. Han utgjør en stor forskjell for Manchester United, selv om de har flere gode spillere. Det vil bli vanskelig for dem å erstatte Ronaldo, men kanskje de gjør det annerledes og henter to-tre spillere. Uansett hva de gjør, så håper jeg de ikke henter inn en som er like god som Ronaldo, avslutter scouseren.