- Vi må fokusere på egne prestasjoner

Dirk Kuyt er mer opptatt av Liverpools eget spill enn Chelseas gode sesongstart. Robbie Fowler nettet i Australia. Legendene vant turnering i Nord-Irland.

Dirk Kuyt bekymrer seg ikke over at tetlagene Chelsea og Tottenham har plukket dobbelt så mange poeng som Liverpool på de fire første kampene. Han mener de røde har plenty med tid på seg til å gjøre bot for skadene to tap i sesonginnledningen har påført laget.

Liverpool ligger seks poeng bak Chelsea på tabelltopp etter fire kamper, men det skremmer altså ikke nederlenderen.

- Så tidlig i sesongen er det ikke så viktig å skjele til hvor Chelsea, Manchester United eller Arsenal ligger på tabellen. Vi må konsentrere oss om vårt eget spill, og seieren over Bolton var viktig etter en dårlig start. Alle vet at den beste medisinen etter å ha tapt to kamper tidlig i sesongen er å vinne kamper. Derfor var det så viktig å ta de tre poengene på Reebok. Vi jobbet hardt mot Bolton, og kom tilbake etter å ha blitt liggende under to ganger. Nå må vi jobbe like hardt i vår neste kamp, uttaler Kuyt til The Guardian.

- Vi vil snart være med i tetkampen. Vi ønsker å vise at vi tilhører tetsjiktet i Premier League, legger han til.

- Chelsea er et topplag. Det visste vi da sesongen startet, og vi har bare fått bekreftet det så langt. Men alle lag vil få en downperiode denne sesongen. Flere lag vil blande seg inn i tetkampen, og ta poeng fra hverandre. Tottenham har brukt mye penger, og har fått en virkelig god start. Manchester City henger også med i teten, og vil ta poeng fra de andre topplagene. Vi må bare konsentrere oss om egne prestasjoner, vinne våre kamper og se hvordan det hele ligger an om et par måneder.

Kuyt ble nok en gang mektig imponert over kaptein Steven Gerrard, etter at han satte inn seiersmålet på Reebok.

- Han viste hvorfor han er lagets kaptein, og den beste midtbanespilleren i verden. Alle forventer slikt fra ham. Dersom laget sliter, forventer vi en respons fra ham. Han har det lille ekstra. Nok en gang reddet han oss, og vi er virkelig glade for å ha ham på laget.

- Stevie lot seg ikke affisere over tapet mot Aston Villa. Han la det til side. Denne egenskapen bidrar til å gjøre ham til en så god spiller. Han ser alltid frem til neste kamp, uansett om han er i form eller ikke. Han ønsker hele tiden å gjøre det bedre i neste kamp. Det viser hvilken god proff han er.

Fowlers første scoring i Australia
Liverpool-legenden Robbie Fowler nettet sitt første mål for North Queensland Fury i den australske A-ligaen i helgen. Scoringen kom på en halvvolley på et innlegg. Kampen mot Adelaide United endte 3-3. Dette var Furys første poeng etter tre strake tap i sesonginnledningen. Laget som Fowler er kaptein for ligger fortsatt sist i A-ligaen, etter å ha sluppet inn 12 mål på de fire første kampene. Det er ni poeng opp til ubeseirede Sydney FC.

Legendene til topps i Nord-Irland
Liverpool Legends var i helgen på besøk i Nord-Irland, hvor de deltok i 2009-utgaven av Belfast Cup. Fire lag deltok i sjuerfotball-turneringen. I tillegg til Liverpool var det Manchester United og de irske lagene Portadown og Glentoran. Liverpool vant 6-2 over Portadown, mens Manchester United tapte 2-1 for Glentoran i semifinalene.

I finalen spilte Liverpool og Glentoran uavgjort 2-2. Don Hutchison gjorde begge målene for Liverpool. Dermed måtte det straffespark-konkurranse til for å kåre vinneren, og som vanlig var Phil Neal sikker eksekutør da han satte inn den avgjørende ellevemeteren for de røde.