- Vi må fortsette seiersrekke

Rafael Benitez oppfordrer sine spillere til å fortsette en rad av kamper som har gitt fem seire på rad. Manageren om Ryan Babel, Fernando Torres og Glen Johnson.

- Det er viktig, spesielt i Premier League, siden du ikke kan tape for mange kamper, sa Rafa da han på dagens pressekonferanse ble bedt om å kommentere Liverpools fem seire på rad i cup og liga.

- Det er viktig for oss å vinne, hvis mulig, hver kamp. Mentaliteten er virkelig bra for øyeblikket. Angriperne behøver selvtillit, laget behøver selvtillit, slik at vi gjør det bra.

- Vi scorer mål og spillerne kommer framover med energi og besluttsomhet, og det er vanskeligere for forsvarere å stoppe oss.

Om Ryan Babel:
- Det er klart at Ryan ønsker å bli bedre. Han vet at han nå har vært her i tre år, han kjenner folk og han kjenner også forsvarerne han spiller mot, og han vet hva fansen ønsker. Han arbeider veldig hardt. Han hadde en veldig god pre-season, slik at han startet mot Tottenham. Han gjorde det fordi han hadde gjort det bra. Etter den kampen behøvde vi å forandre på noe, men nå er han klar igjen og du kan se at han er en trussel for forsvarere.

Om Fernando Torres:
- Han blir bedre. Jeg måtte svare på spørsmål om hans fysiske tilstand, folk sa at han ikke var helt frisk, at han ikke var klar, og en uke senere sier folk at han er fantastisk; han er i fyr og flamme. Jeg tror alle kan se at han blir bedre og gjør det bra, forhåpentligvis kan han fortsette med det til helgen.

Om Glen Johnson:
- Arbeloa var en stabil back som var ganske god offensivt og ganske god defensivt. Jeg mener Glen er meget, meget farlig i angrep. Vi prøvde å hente inn en som kunne skape noe framover og han har gjort det veldig bra i angrep for oss. Han kommer framover oftere enn Arbeloa og er også veldig god til å slå innlegg og kan også score mål. Han har allerede scoret to mål og jeg synes han er en verdifull tilvekst til vårt angrepspill.