- Vi må gjøre det beste ut av det

John Aldridge skriver i sin spalte i Liverpool Echo at han er skuffet over årets sesong, og at man i jula må sørge for å henge med i kampen om fjerdeplassen.

- Til tross for at vi greide å komme tilbake på vinnersporet mot Wigan, kunne jeg ikke se noen tegn på at selvtilliten var tilbake og det var bra at målet til Charles N'Zogbia ikke kom fem minutter tidligere da nervene i så fall hadde kommet for fullt.

- Seieren vil likevel ha blitt tatt i mot med stor takk og Rafa Benitez må ta med Fernando Torres fra start i dag, slik at vi kan forbedre våre sjanser til å vinne to kamper på siden september.

- Portsmouth vil ikke bli en lett oppgave når du ser at Avram Grant har greid å gjøre dem noe bedre og de hadde en bra kamp mot Chelsea, fortsetter Aldo i forkant av at Liverpool starter helgens ligarunde på Fratton Park.

- Forhåpentligvis kan vi greie å sette Wolves på plass uten for mye vanskeligheter. Det ville vært hyggelig om min gamle kompis Mick McCarthy igjen tok med seg reservelaget, eller holder han for mye med Manchester United? Da kunne vi ha gått til kampen mot Aston Villa i romjula med godt humør.

- De røde kan ikke tillate Villa å komme for langt foran. Heldigvis, når en tenker på hvor dårlig vi har spilt, er vi ikke for langt bak fjerdeplassen. Alt jeg ønsket foran sesongen var at vi skulle kunne utfordre om tittelen, men det ser ikke ut til å kunne skje. Vi må gjøre det beste ut av en dårlig situasjon og sørge for at vi i det minste kan se fram til spill i Champions League også neste år.

- Det var fabelaktig å se så mange Liverpool-legender ute på banen onsdag kveld, men litt ironisk at det var de som skulle forme en æresvakt for dagens lag.

- Mens Steven Gerrard og Jamie Carragher, som forventet, håndhilste på alle de som stod der var det noen på Liverpools lag som løp rett forbi dem, mens andre i beste fall sendte dem et flyktig blikk. Det så ikke bra ut fra der jeg stod. Det hadde kanskje vært en tanke å la dem få vite hvem som stod og ventet på dem, denne klubben ville ikke ha vært det samme uten innsatsen til spillere som Kevin Keegan , Roger Hunt og andre. Kanskje man i fremtiden burde sørge for å gjøre nye spillere kjent med tidligere bedrifter så at man unngår slike gjentakelser.