- Vi må grave dypt

Gerrard mener det er store rom for forbedringer. Spillerne må hente frem det beste dersom de skal kjempe om trofeer. Lover å gi manageren en reaksjon. Aldri mulig å slappe av under Benítez.

Liverpool tapte 0-2 mot Chelsea på søndag, og står allerede med tre tap i Premier League denne sesongen. Anfield-klubben ligger på 6.plass, seks poeng bak London-laget. Tapet på Stamford Bridge kom kun få dager etter det skuffende oppgjøret mot Fiorentina. Steven Gerrard vet at de røde har store rom for forbedringer, men at laget må finne tilbake til vinnerformen skal de være med å kjempe om ligagullet.
- Det er så mye mer å komme fra oss og en helvetes masse fotball som fortsatt skal spilles mellom nå og mai, og vi står opp til de utfordringene som ligger foran oss, sier Gerrard til Liverpool Daily Post.

- Det vil havne ned på hvem som ønsker det mest og hvem som er forberedt til å grave dypest.

- Når manageren krever en reaksjon fra oss, får han det. Det kommer til å skje mellom kampene nå og neste Champions League-kamp også.

- Momentum er helt avgjørende i fotball. Når du vinner regelmessig og går på banen og forventer det, blir alt mye enklere.

Gerrard er seks kamper unna 500 kamper for Liverpool, men mener at han fortsatt kan bli en bedre spiller.
- Du kan aldri tenke på at du ikke kan forbedre deg. Ingen i Liverpool kan noen gang tillates til å tenke på den måten. Det er ikke på den måten manageren opererer.

- Du kan ha spilt bra, en forsvarer holdt nullen, en midtbanespiller med et par målgivende eller en spiss med hattrick, men manageren vil alltid finne rom for forbedringer.

- Det er ingen avslapping under Rafa. Han setter standarden så høyt. Det er The Liverpool Way, og ved å snakke med spillere fra tidligere epoker, så var det samme beskjeden de pleide å få også. Du kan alltid bli bedre, kollektivt eller som individualist. Hvis du tror at du er på topp spillemessig, kan du likevel forbedre deg. Det er hva vi får innprentet hver eneste dag, og det hjelper virkelig.