- Vi må heve oss

Torres mener det er på tide at Liverpool hever seg et nivå. Viktig å vinne flere kamper på rad for å kunne kjempe om ligagullet. Anderson nyter tilværelsen i Nottingham. Imponert over Liverpool.

Liverpool mistet 1.plassen på tabellen etter at Manchester United vant mot Bolton i går. Samtidig holder Chelsea og Aston Villa godt følge etter tre nye poeng. Alle tre lagene ser ut til å være i flytsonen.

Torres mener at det er på tide at Liverpool-spillerne forbedrer sine prestasjoner ute på banen dersom de røde fortsatt skal være med å kjempe om ligatrofeet denne sesongen. Første mulighet er mot Everton i morgen.
- I år er det en klar oppfatning at ligaen er vårt mål, uttaler Torres til Sunday Mirror.

- Den eneste måten er å ha tro på seg selv, kanskje ved å hente tre eller fire seirer på rad.

- Vi må også huske at de neste ukene vil på lang vei avgjøre hvordan denne sesongen formes. Nå er det virkelig tiden inne for at vi hever oss.

Anderson fornøyd
Paul Anderson scoret ett mål for Nottingham i 2-0-seieren mot Plymouth i går. "Skogvokterne" er på vei oppover tabellen etter ansettelsen av manager Billy Davies.
- Vi nyter det virkelig i øyeblikket. Sjefen er svært disiplinert i måten han får spillerne til å gjøre hva han vil ha oss til å gjøre, sier han til Liverpoolfc.tv.

- Han har en slags pre-season med oss for øyeblikket, så det er hardt arbeid på trening. Han ordner opp i hullene vi hadde i laget. Forhåpentligvis kan vi fortsette fra der vi er nå, og jeg kan fortsette å gjøre inntrykk.

Paul Anderson er også imponert over hva Liverpool har fått til denne sesongen.
- Jeg synes de har vært glimrende. De har spilt flott fotball. De har vært litt ustabile de seneste årene, men i år har de sett ut til å være på sitt beste.

- Mange spillere ser ut til å ha funnet samspillet, og de spiller alle for hverandre. Forhåpentligvis kan de fortsette med å holde seg i toppen og gå for å vinne ligaen.