- Vi må heve oss

Rafael Benítez var skuffet over personlige feil i 1-3 tapet hjemme mot Aston Villa, og ber nå de rutinerte spillerne ta tak og slå tilbake med seier mot Bolton på Reebok Stadium på lørdag.

Alt gikk galt for de røde, i kampen hvor de skulle bygge videre på storseieren mot Stoke, og ta tre poeng på en stadion hvor man ikke hadde tapt på 31 kamper. Motstander var laget de røde har hatt aller best tak på, uten tap på de siste 16, og med en 5-0 seier friskt i minne fra i vår. Det startet bra, men når man ikke tok vare på sjansene sine, og fulgte opp med å slippe inn klønete unødvendige mål på dødballer, så ble det en helsvart mandagskveld.

- I de første 20 minuttene hadde vi våre sjanser, men klarte ikke sette dem. Så gjorde vi en feil og scoret selvmål, for så å slippe inn på overtid. Etter det presset vi på fremover, men gir bort et straffespark. Det ble gjort alt for mange feil i avgjørende situasjoner, sa Benítez til Liverpoolfc.tv etter kampen.

- Målet vårt er å vinne mot Bolton i den neste kampen. Vi tenker ikke på noe annet. Med denne stallen vant vi mange kamper forrige sesong, og vi er nødt til å gjøre det samme igjen i år. Når du taper, er å vinne det eneste du kan gjøre for å snu trenden. Du kan nevne mange navn, men det er klart at det er laget som et lag som må forbedre seg. De mest rutinerte spillerne må ta ansvar, avslutter Benítez.

Med fattige tre poeng på sesongens tre første kamper, er de røde på en tiendeplass etter tre spilte kamper. Tottenham og Chelsea er seks poeng foran med full pott, mens Arsenal og Manchester City kan oppnå det samme dersom de vinner sine hengekamper. Manchester United står med seks poeng etter sine tre første. Dermed er det kun Liverpool og Everton av lagene som er forventet å kjempe på øvre del av tabellen som har fått en skandalestart på sesongen 2009/10.