- Vi må lære av våre feil

Fabio Aurelio er opptatt av at de røde må lære av sine feil foran neste møte med Everton, cupoppgjøret på søndag. Hillsborough-familiene blir hedret.

Fabio Aurelio uttaler til Liverpool Echo i dag at han og hans lagkamerater må lære av feilene som ble begått på tampen av gårsdagens kamp mot Everton. Oppgjøret endte som kjent med poengdeling, etter at de blå utlignet i sluttminuttene.

- Det var en tøff kamp der begge lag kjempet for hver en ball. Det var kanskje ingen god fotballkamp, men begge lag la stor innsatsvilje for dagen. Selvsagt er vi skuffet over resultatet. Etter at vi tok ledelsen forventet vi å vinne kampen, sier venstrebacken.

- Vi visste at Everton har gjort mange mål fra dødballsituasjoner, og det faktum at de fikk lov til det nok en gang, så sent i kampen, medførte at vi tapte to poeng. Men nå er kampen over, og vi må glemme den og se fremover. Det er ingenting vi kan gjøre for å forandre resultatet nå. Det eneste vi kan gjøre er å fokusere på vår neste kamp, som også er mot Everton.

- Cupkampen vil gi oss en mulighet til å vise oss fra en bedre side enn vi gjorde i går kveld, og forhåpentligvis avanserer vi til neste runde. Men vi må lære av våre feil. Det er alltid viktig, ikke minst når man slipper inn en sen scoring.

- Det er alltid vanskelig å forsvare seg mot den type frispark vi slapp inn mål på i går. Spesielt når motstanderen har en så god frisparklegger og så gode hodespillere som Everton. Men jeg mener vi kan bedre enn dette, og vi skal jobbe hardt for å bli bedre i løpet av de kommende dagene.

Aurelio roser ellers Steven Gerrard, som markerte sin 250.kamp som Liverpool-kaptein med en flott scoring fra langt hold.

- Det var en fantastisk scoring av Steven. Alle vet hva han er kapabel til når han får ballen i slike posisjoner, og det var et skikkelig bra skudd. Jeg trodde det kom til å være nok til å vinne kampen, men dessverre gikk det ikke slik.

Hillsborough-familiene hedres
Familiene til de 96 Liverpool-supporterne som mistet livet i Hillsborough-ulykken i 1989 vil bli tildelt Liverpool bys høyeste utmerkelse. Det melder Liverpool Daily Post.

Hillsborough-familiene vil bli innlemmet i Liverpools Freedom Roll of Association i spesiell seremoni senere i år. I april er det tjue år siden Hillsborough-ulykken i Sheffield, og hederen er ment som en anerkjennelse av familienes harde arbeid for å støtte hverandre og lokalsamfunnet som ble så sterkt berørt av tragedien.

Gerry Marsden, mannen som inspirerte The Kop til å adoptere "You'll Never Walk Alone" som Liverpools hymne, vil også bli hedret som Freeman of the City. Samtidig vil Kenny Dalglish sin kone, Marina, få hedersbetegnelsen Citizen of Honour for sitt utrettelige arbeid med å samle inn penger til bekjempelse av brystkreft.