- Vi må reagere positivt

Dirk Kuyt håper at Liverpool svarer med en ny ubeseiret rekke av kamper etter det sviende tapet for Everton i går. Han innrømmer at spillerne var slitne mot slutten. Riise ute i fem uker.

Dirk Kuyt innrømmer at Liverpool må få tapet mot Everton ut av systemet så fort som mulig. De røde ligger fortsatt godt plassert i Premier League, og sesongens målsetting er å hente hjem ligatrofé nummer 19.

Mot Everton ble Rafael Benítez' mannskap redusert til ti spillere etter 76 minutter da Lucas ble utvist. Dirk Kuyt avslører at det ble svært tungt å spille de siste 45 minuttene med en mann mindre. Nederlenderen tror at spillerne kommer sterkt tilbake etter cuptapet.
- Selvfølgelig er vi alle veldig skuffet over å tape kampen så sent fordi det så ikke ut som de skulle score, sier Kuyt til Liverpool Echo.

- Men dette er fotball, og nå vi må bare fortsette å holde det gående og se fremover. Det var en hard kamp uten mange sjanser, og jeg tror alle var slitne på slutten.

- Vi har mistet en av våre målsettinger, men vi har enda to til å kjempe om. Vi er fortsatt i Champions League, og vi kjemper om Premier League, så vi kan ikke tillate oss å være for nedbrutte.

- Det viktige nå er hvordan vi reagerer på dette tapet, og det positive fra vårt synspunkt er at ved de to andre anledningene vi har tapt kamper denne sesongen så klarte vi å komme tilbake de påfølgende ukene.  Det er det vi må gjøre nå.

Siden tapet mot Tottenham i ligacupen 12.november har Liverpool gått ubeseiret i de neste 16 kampene før altså rekken ble brutt mot Everton i går. De 16 kampene ga åtte seirer og åtte uavgjorte.

Riise skadet
John Arne Riise skadet høyre kne da Roma spilte 2-2 mot Palermo onsdag i forrige uke. En MR-undersøkelse viste at skaden var verre en først antatt. Den tidligere Liverpool-spilleren må trolig regne med et skadeopphold på fem uker.
- Det er det bakre korsbånd i høyre kne som er revet av, uttaler Jan Kvalheim, John Arne Riises rådgiver, til tv2sporten.no