- Vi må stå sammen

Fabio Aurelio og Javier Mascherano prøver å se framover til søndagens kamp mot Man U og videre spill i CL, og Liverpools spillere må nå samle seg om å snu den negative trenden.

- Det ble ikke det resultatet vi forventet, slår Fabio Aurelio fast etter tapet mot Lyon.

- Alle må nå stå sammen og prøve å gjøre alt som er mulig for å forandre den situasjonen vi nå er i. Vi har vært i en lignende situasjon tidligere i Champions League og vi vet at vi nå må vinne de tre siste kampene.

- Det vi viser for øyeblikket er ikke det virkelige Liverpool, og vi må forandre på det.

- Vi må fortsatt tro. Laget er ikke mye forandret fra det som tok 86 poeng i Premier League forrige sesong og gjorde det bra i Champions League.

- Vi fikk gode resultater mot dem i fjor men dette er en ny sesong, sier Fabio før møtet med Manchester United. - Vi behøver et godt resultat og vi må gjøre vårt beste.

- I hver kamp du spiller for Liverpool vet du at det er press. Vi får ikke de resultatene vi ønsker om dagen og vi vet at vi kan forandre på det.

- Supporterne kommer for å se Liverpool vinne og det vil være stort for oss om vi kan gi den seier på søndag, istemmer Javier Mascherano.

- I fotball vet du ikke hva som vil skje, men vi har ikke råd til å se hva som har skjedd tidligere. Vi kan bare tenke på fremtiden og vi trenger tre poeng mot United.

- Dette er ikke managerens feil, det er ansvaret til spillerne. Manageren kan si hvordan du skal spille, men på banen er det opp til oss. Vi spilte ikke intelligent fotball.

- Det dreier seg om selvtillit. Hvis du har selvtillit kan du greie alt, men vi vet at vi ikke spiller bra.

- Kanskje er mange av spillerne ikke i sin beste form og det er vanskelig for laget, og vi mister selvtillit med slike resultater.

- Vi har imidlertid snudd det før.