- Vi må vinne denne kampen

Dirk Kuyt er klar i sin tale foran kveldens kamp i Lyon. Kun tre poeng er godt nok for et Liverpool som kjemper med ryggen mot veggen for å avansere i Champions League.

Kuyt mangler to scoringer i Champions League for å tangere Ian Rush sitt scoringsantall i europacupene. Alle røde ville nok være henrykt om disse to scoringene kommer i Lyon i kveld. Etter uventede tap for Fiorentina og Lyon, trenger Liverpool nå en seier på bortebane mot sistnevnte for å henge med i turneringen.

- Vi var veldig skuffet over at vi tapte mot Lyon på hjemmebane. Vi jobbet veldig hardt, men det gikk ikke vår vei likevel. Nå står vi overfor en meget viktig kamp. Vi har gjort det bra på bortebane i Europa, og veldig bra i Frankrike i særdeleshet, uttalte Kuyt på gårsdagens pressekonferanse i Lyon.

- Dette gir oss tro på at vi kan vinne. Det som har skjedd den siste tiden har gjort oss til en mer sammensveiset gjeng. Det har ført til at vi som lag, både spillerne, trenerne, fysioterapeutene, alle i klubben, jobber veldig hardt for å få gode resultater, la han til.

- Vi viste hva vi er kapable til mot Manchester United. Dessverre fikk vi ikke noe godt resultat mot Fulham på lørdag. Men vi har tro på at vi kan spille like godt som mot Manchester United her, og få et godt resultat.

- Vi var i samme situasjon for to år siden. Den gangen startet vi også svakt i Champions League. Vi har kommet hit for å vinne. Lyon er et veldig godt lag, som vi har stor respekt for. Men vi trenger virkelig de tre poengene. Vi må bare vinne.

Pressen undret seg på om Kuyt og hans lagkamerater føler presset etter de svake resultatene den siste tiden.

- Når du spiller for Liverpool, vil du alltid være under press for å vinne kamper. Det er mer press nå enn det normalt er, men ønsker du å spille toppfotball må du kunne håndtere press. Vi vet vi må det. Det er godt å spille viktige kamper med mye press. Gjør du det bra i disse kampene, gir det deg et voldsomt løft foran kommende oppgaver. Vi har fortsatt et veldig godt lag med veldig gode spillere.

- Det er alltid vanskelig når toppspillere er ute med skader, men vi må klare oss med de spillerne vi har. Vi tror vi er gode nok som lag til å slå Lyon. Man kan alltid snakke om hva som ville ha skjedd om forutsetningene hadde vært annerledes, men faktum er at vi må klare oss med den troppen vi har nå.