- Vi skal komme oss gjennom dette

”When you walk through a storm” lyder den første strofen av YNWA, og det er nettopp hva Liverpool FC gjør i disse dager. Men Jamie Carragher er ikke i tvil om at de røde vil reise seg igjen.

Etter å ha sluppet inn to sene mål og tapt 2-1 for Lyon i kveld nøler ikke tabloidavisene med å bruke krigstyper om situasjonen i Liverpool FC. Jamie Carragher tror imidlertid at formsvikten bare er midlertidig, og er sikker på at han og hans lagkamerater snart vil begynne å vinne fotballkamper igjen. Man går nå til søndagens storkamp mot Manchester United etter å ha tapt fire matcher på rad.

- Vi er inne i en vanskelig periode nå, men vi har kommet oss gjennom lignende perioder tidligere, så jeg er sikker på at vi vil slå tilbake, uttalte visekapteinen til pressekorpset etter kampslutt.

- Vi slår alltid tilbake, for dette laget har fighteregenskaper og karakterstyrke, la han til.

- Nå skal vi møte Manchester United, som alltid er en stor kamp. Det kan være kampen vi trenger nå. Klarer vi å vinne den, vil det gi alle i klubben et enormt løft.

I Champions League har imidlertid de røde kun samlet tre poeng på tre kamper, og vil nå slite med å ta igjen Fiorentina som har seks poeng og Lyon som har ni.

- Stillingen i gruppa er veldig skuffende, og vi har mye hardt arbeid foran oss om vi skal avansere til cupspillet i Champions League.

- Lyon brøt et angrep og kontret i forkant av seiersmålet deres. Det ble slått et godt innlegg, og Delgado kunne bare sette ballen i tomt mål. Vi ville ha vært skuffet dersom det hadde blitt uavgjort, og å tape kampen på overtid gjorde det enda mer skuffende.

- Man vet aldri hvordan resultatene blir i de gjenstående kampene, så vi får bare konsentrere oss om oss selv, og prøve å vinne våre resterende kamper. Det er hva vi går for nå.